2prens2prenses 25+1 deyim şuan 2 3 gündür belimde ve kasiklarimda adet sancısı tarzı bi ağrı var bi geliyo bi geciyo bu günde bebeğim çok fazla hareket etmedi böyle bisey yaşayan var mı aranizda
iremkarademiir 2prens2prenses bence git ve göster bu ağrılar için haftan erken erken doğum vs olabilir daha önce rahim ağzının boyunu ölçtüler mi bende 29 haftalığım iki gün önce aynı şeyleri yaşadım erken doğum riski dendi
Edanur555 2prens2prenses Yalancı sancılar 32. Haftadan itibaren baskiyo Seninki daha çok enfeksiyon gibi geldi bana enfeksiyon da agri cok yapıyo doktora randevu al tahlili yaptır duruma göre ilaç verir zaten
mavininhertonuu iremkarademiir neden erken doğum riski rahim ağzı kısalığı falan mı ne dediler bide sancın oldu diye mi gittin
2prens2prenses iremkarademiir çok erken evet korkuyorum açıkçası o yüzden burdan sormak istedim yaşayan var mı ben mi abartıyorum diye
iremkarademiir mavininhertonuu sancım çok hafif belimde vardı ama müthiş bir baskı vardı vajinamda oğlumun hareketleri çok azalmıştı uyuşmazlık iğnesinin zamanı geldi diye tesadüfen gittim aslında tahmin etmezdim hiç böyle bişey. Tabi idrar yolu enfeksiyonu da olmuşum ve rahimde yumuşama+kısalma başlamış progesteron başladılar antibiyotik vs 10 gün rapor aldım bakalım pazartesi ne diyecekler
iremkarademiir 2prens2prenses dua et bol bol doktora da git için rahat Etsin Allah’ın izniyle hepimiz vaktinde,sağlıkla kavuşacağız bebelerimize 🤍
iremsy Telaş etmeyin ama bence de bi görünün doktora içiniz rahat etsin öncesinde çikolata yiyin bence hareketlensin minik
2prens2prenses iremsy yedim yattım çikolatayı biraz haraket etti ama hala ağrım devam ediyo bide alt tarafta kendini topluyo sanki karnım sertleşiyo anlık olarak
mavininhertonuu iremkarademiir Hareketleri nasıldı azaldı derken, kusura bakma çok soru soruyorum başımıza gelirse bilelim mesela benim kızımda bazen az hareket ediyor enfeksiyonum zaten kronik malesef
2prens2prenses iremkarademiir biraz rahatladım gibi sanki ama içimde tuhaf bi his var hani anne hisseder derler ya eşimi bekliyorm gidicem hastaneye inşallah acele etmez vaktinde gelir hepsi 🤲🥰
iremkarademiir mavininhertonuu benim oğlan normalde çok çok hareketli değil ama bende gün içinde çalıştığım için çok fark edemiyordum hareketlerini ama şöyle günde atıyorum 20 kez tekme atıyorsa o 5 e düşmüştü gibi saymadım ama epey azalmıştı. Sorun tabiki bilinçli olmak her zaman iyi bence ben mesleğim gereği daha erken fark edip idrar tahlili vermeliydim ama bazen olacakların önüne geçilmiyor
mavininhertonuu iremkarademiir Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah, ben artık test yaptırmadan ilaç kullanıyorum yinede bir işe yaramıyor ilaçlar, bu sefer son çare bu artık dedi doktorum ama bakalım kullanıyorum umarım kurtulurum bu illetten
iremkarademiir mavininhertonuu hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah sonucu güzel olsun da ben razıyım herşeye 🤍