Egtzcn Merhaba, cinsiyet partisi yapan var mı? Cinsiyet partisinde neler yapılıyor hiç bilmiyorum ben de yapmak istiyorum ama ne yapıldığını bilmediğim için biraz tereddütteyim açıkçası. Fikirlerini deneyimlerini paylaşmak isteyen varsa bekliyorum ☺️
Sevvl Egtzcn bende yapacağım cumartesi ama tabiki organizasyon falan tutmadan renkli şişle balondan daha güzel duracağıi düşünüyorum resimde 🌼
Hznpla Egtzcn biz sadece eşimle kendi aramızda küçük bi çekimle yaptık. Yapmak istiyordum ama ailem uzakta sadece kayınvalidem ve görümcelerimle de yapmak istemedim ve evin dağılması başkaları için ekstra masrafa falan gerek olmadığını düşündüm o yüzden eşimle ikimiz doktorumuzdan kağıda yazmasını istedik ona göre renkli sis bombası alıp çekip yaparken öğrendik çokta güzel oldu hatırası kaldı🥰
Egtzcn Hznpla aileniz yoksa haklısınız tabi 😌😊 bizim ikimizin ailesi de uzakta sadece eş dost komşu falan var ne yapsam bilemiyorum 😌
Minigim38 Benim içimde kaldı ya 13 haftalıktık sanırım muayeneye gittik bizim kız bacaklarını öyle bi ayırmıştı ki ultrasondan anlamayan bile kız olduğunu anlardı o derece 🤭
3babyannesy 16.haftada erkek dedi doktor, teyzemde çok istiyordu evinde hazırlık yaptı herkesi çağırdı balon patlattik herkes öylelikle ö öğrendi güzel bir anı oldu fakat bazen görüyorum cinsiyet yanılması olaylarını canım sıkılıyor özele gidiyorum alanında iyi bir doktor fakat aceba kordonmuydu o cinsiyet değişir mi yanıldımi keşke 20hafta ayrıntılı ultrason beklesydim diye düşünüyorum endiselym
Sevvl Egtzcn normalde tekti ama bı arkadaşımızın da doğum günüymüş onlarda gelecekmiş yani bizimki karman corman
Caglatufi Bende yarın yapacağımmm, ufak vir kafe kiraladık, kaynanam organizasyon işi yaptığı iiçin süslemeleri vs o yapacak, ben hazırlık olarak pasta vs nir kaç hazırlık yaptık, balok konfeti ve sis bombası patlatacağııızzz
Egtzcn Caglatufi ben de o şekilde düşünmüştüm ufak bi yer kiralayıp yiyip içelim tarzında.. Gerçi bizim partiye biras daha var ama bakalım hayırlsıı🥰