enesayazmoom Kızlar deliricem canım herseyi istiyor olur olmadık şeyleri bile canım çekiyor 😁🙄 29 hafta doymuyorum… sürekli acıkıyorum hele masterchef izlemeye korkuyorum ne yapsalar canım çekiyor hele Mehmet şef in yiyişi iştahımı kabartıyor resmen 😁😇 sizde durumlar ne
Fatmaztrk enesayazmoom benimde ilk haftalarda asermem hiç olmamıştı 31. Haftadayim o kadar çok şey canım istiyor ki ah bu TV’nin gözü kör olmasın hep ondan 😅😂
3babyannesy enesayazmoom bendw 19 haftalık mastrchefte sırf akşam o dolmalara dayanamayıp gece gece dolma yaptm yedim vitaminler iştah açıyormus ondan dolayı byle dayanamiyoz bogazimiza 🤭🤭
Meliyyke enesayazmoom ben de hamileliğim boyunca aşermedim 30. haftada aşermeye başladım yaa bu nedir 😅
enesayazmoom 3babyannesy lazanya nin nasıl birsey olduğunu bilmem dün lazanya istedim birde mısır ekmeği ve karalahana 😃😇 karalahana dan nefret ederim bu arada
ikiprensannesiiii Aselsmoms bu ben 😂 2 yaşındaki oğlum bile benden daha az istekleri var ne görsem istiyorum 😂
Minigim38 Yaa benimde canım cok saçma şeyler istiyor kanım demirim normal olmasına rağmen canım ıslak toprak istiyor kahve telvesi istiyor, patates kabuğu istiyor 😅😅içim fakir heralde millet tropik meyveler ister canı benim elma havuç 🙄🙄
sibellllllll enesayazmoom bende 1 haftadır baklava istiyordu canım artık dün ağladım eşim gitti aldı mutluluktan tekrar ağladım 😅
enesayazmoom sibellllllll ben korka korka diyorum artikin adam dicek naz yapıyor her şey de istenmez dicek 😅🤣 geçen hafta masterchef te çiğ köfte yaptılar onu daha bugün yedim .. yetisemiyorum
Morkelebek26 enesayazmoom 28 haftalığım benimde canım herşey istiyor 😁 eşim diyor aşkım İnternete girme sana yasak. Çünkü saat farketmeksizin heran gördüğüm şeyi canım isteye biliyor görmesem istemicek 😁😁😁🤣🤣
enesayazmoom Morkelebek26 bebeğim İnternete girmesek TV da çıkıyor yemek sepeti bilmem ne boyna yemek yapıyorlar yemek programlarını saymıyorum bile 😆🥰
Anonymousmom enesayazmoom Pek çekmiyor benim canım ona rağmen masterchef izlerken 2 3 kez benim bile çekmişliği oldu gerçekten Mehmet şef çok iştahlı yiyor 😃😃