anka01 Kızlar merhaba rahim flimi çekildim ve bu ay adetim 3 gündür gecikiyor test yapıyorum çıkmadı kan testi mi vermeliyim yoksa teste inanıp tarlusal mı içmeliyim böyle birşey yaşayan var mıdır?
Fatmaztrk anka01 rahim filmi sonrasında böyle şeyler yasanabiliyor ama emin olmak için kan versen daha iyi olur
anka01 arirangg 5. De aşırı akıntı vardı doktor kontrolüm de vardı yumurtalama döneminde olduğumu söylemişti
Ebru060619 anka01 adet oldunuz mu ? Bende rahim filmi çekildim 2 gündür gecikti adetim ama benim bir tüpüm kapalı bir tüpüm yarı açık gebelik olduğunu düşünmüyorum ama acaba mı diye düşünüyor değilim
anka01 Ebru060619 yok bugun 9. Günüm olmadım daha geçen haftaki test negatif idrar ve kan doktor bekle dediği için 12. Gününe kadar bekleyeceğim bakalım ne olacak
Asena3354 Ebru060619 ben de bu ay rahim filmi çekildim bir tüp kapalıydı sadece diğeri açıktı benim de regl dönemine 3 gün var bakalım hayırlısı ile olur inş 🙏
anka01 Asena3354 inşallah hiçbir belirtim yok ne adet ne gebelik nolacak bilmiyorum dayanamıyorum da acile gidip kan da veresim var bakalım ne yapsam diye düşünüyorum 🤔
Asena3354 anka01 benim de belirtim var fakat beklemen adet tarihi gecikmeden gitmek istemiyorum belki psikolojiktir diye 🤦🏼♀️