Lavantam20 13.haftadayim kizlar progestan fitili bıraktım 10 gün oldu ağız yolu ile alıyorum surekli su gibi akinti oluyor delircem 2 gün önce gynolomexin fitil kullandım dun akinti olmadi bugun yine başladı şu gibi akinti cok stres yaptım ya :(
teacherozlem Lavantam20 olur o akıntılar su olduğunu sanmam ama doktorunuza danışın yine de en sağlıklı bilgiyi o verir
eylulicten Lavantam20 suyunuz gelse surekli gelir akintilar su seklinde geliyor zaten iciniz rahat olsun
Senanurhakan Lavantam20 sızıntı da olabilir Allah korusun doktorunuza söyleyin ped gibi bit şey aldırıyorlar bakmak icin şüpheniz kalmaz
Lavantam20 teacherozlem dayanamadım yazdım şimdi ya insan evhamli olunca zor geçiyor boyle su gibi bazen ortasında beyaz kalıntılar da oluyor
Lavantam20 eylulicten kuruyunca hic iz filan kalmıyor bazen beyaz kalinti oluyor ortasında kenarları su gibi kuruyunca o beyszlik kalıyor sadece
Asyaninannesi58 Lavantam20 fitilden dolayı benim de hep geliyor ama siz bırakmışsınız. Hamileyken hormonlardan dolayı sıvı salgılanması çok olur akıntın da çoğalır demişti doktorum. Benim normal beyaz şeffaf akıntım geliyodu hep. Kokusuz olduğu sürece sorun olmaz dedi.
teacherozlem Lavantam20 kesinlikle normal korkma sarı yeşil olursa akıntın enfeksiyon var demektir fitil olmadan da geliyor hem şeffaf hem beyaz şeffaf olan kayboluyor kuruyunca ama beyaz olan kalıyor
eylulicten Lavantam20 cumlemizden canim. Kanama lekelenme olmadigi surece korkma bunlar olursa acil de olsa hastaneye git