Sltn66srkn Merhaba kızlar ben adetime 8 gün kala ilişki yaşadım eşimle ve adetim 2 gün gecikti çok kötü kasık batması ve miğde yanması bulanması var bugun test yaptım ama sonuç negatif acaba bilgisi olan varmı sizce hamilemiyimdir?
Fatmaztrk Sltn66srkn normal bir rahatsızlık geçiriyor da olabilirsiniz kan testi verip kesin sonuç almak daha iyi olur
Eren_umay2 Sltn66srkn Benimde aynı belirtilerim vardı adetime bir gün kala yaptım test pozitifti kanda da aynı şekilde bi kan verin bence idrar testleri bazen yanıltıcı olabiliyor 🥰 hakkınızda hayırlısı olsun
Sltn66srkn Tubatgn aynen 11 gün oldu kımılerı dedi işte teste çıkmadıysa yoktur dıe ama miğde bulantısı cok fazla
Sltn66srkn Eren_umay2 amın ınsallah benmde negatıf çıktı ama bakalm hemde erken gebelık testı yaptm ama negeatıf
Eren_umay2 Sltn66srkn Rabbim ol derse olur nisanda kimyasal yaşadım test yaptım negatif çıkmıştı hastaneye gittiğimde kan testinde çıktı ama sağlıksız bir gebelikti düşükle sonuçlandı hakkınızda en hayırlısı neyse o olsun. Yine de kan testi verin herşey bir mucizeye bakar belki 🥰