Bilge-96 Ozgealyaayz bilgim yok ama rutinde mi yapıyorlar bi testleri yoksa öncesinde bir şikayetiniz vs mi vardı
Su4835 Ozgealyaayz geçmiş olsun.bende de tek gen heterezigot var pıhtılaşmaya eğilim var dedi dr .gebelik düşünüyorsanız ve kayıp yaşamamanız için dr ilaç başlıyor ben corasprin kullanıyorum bide ekstra duruma göre kan sulandırıcı iğne başlatan doktorlar da var tedbir amaçlı olarak
Dmtince HRHR kanda pıhtılaşma oldugu icin çocuğa kan akisi gitmeyince maalesef kayıp oluyor gebelikte
Dmtince Pıhtılaşma var cnm bunun için gebelikte kan sulandirici iğne yapman lazim. Bendede ayni sekilde ciktiydi ve 1.gebelikte kullandim simdi 2. Gebeligim bundada kullanıyorum.
HRHR Dmtince anladım bende de bu 20 gündür çok afedersiniz ilişkiden sonra süt kesiği akıntı oluyor dün gece de böyle Pırtı ve koyu kahve renkte gelio ve hafif kaşinti oluyor ayın 19 da kontrolüm var ne yapim acaba
Annesininportakali53 HRHR kan pihtilasmasi ve sizin dediğiniz şey ayni şey değil ama sizin akintiniz pıhtı şeklinde diyorsunuz ve kahveymis kesinlikle 19 unu beklemeyin acile gidin 2. Trimester de bu şekilde ya pihti varsa atar ya kanama alani vardir yada plesantadan kaynaklıdır hem içiniz rahatlamış olur
Dmtince HRHR Vajina bölgesinin enfeksiyon kapması ile kahverengi akıntılar görülebilir.ama genede doktorunuza danışın lütfen ihmal etmeyin.
Dmtince Su4835 evet tek faktör heterezigot cikti. Yinede igne kullanıyorum. İğnenin adi enox 0.4 luk kullanıyorum.
Dmtince Su4835 suan 31+5 haftalik olduk pazartesi iğneyi kesecez allahin izniyle doktorumuz daha fazla kullanmaya gerek kalmadi dedi.
Esrardem Oksapar igne veriyorlar genelde, bir sakincasi yok size ve bebege hamilelik dusundugunuz surece coraspin 100 kullanin, gebeliktede dr zaten igne verecektir
Su4835 Dmtince bana da sadece 100 mg asprin verdi.32.haftaya kadar devam dedi sonra bırakacakmışız ama yine de endişeliyim inşallah sağlıcakla kucağa alırız
Dmtince Su4835 insallah cnm korkma allahin izninle kucağımıza allacaz bebisleri🙏🙏 suan kac haftalık oldunuz.