Melike2507_ Kızlar bugün doktor kontrolünde bebeğimin ters olduğunu soyledi bu durum sonrasında düzelir mi 15+4 haftaligiz 🤦
benimmdunyamm Melike2507_ o haftada pek önemli değil ters olması ki doğuma yakın dönüyor kimininki benimki hep tersti dönmedi ama sezeryan oldum
Ogretmenanneyim Melike2507_ 19. Haftada ters dönmüştü benimki baya korkmuştum hatta post açtım galiba bende 😂 4 gün sonra gittim düzelmisti
Mucizemleben Melike2507_ bi insan bile yattigi yerde sabit duramiyor anne karninda bebek nasil dursun 32-35 haftalik olmadan denilen seylere pek inanma anne karninda yeri daraldiktan sonra derlerse yine ters ok 😉😉
Melike2507_ benimmdunyamm ay inşallah döner tabi sağlıklı olması daha önemli ama sezaryenden çok korkuyorum 🥺
Fatmaztrk Melike2507_ ooo daha sen yolun basindasin döner Allah’ın izniyle. benimki 31 haftalık oldu hala ters dönecek mi merak ediyorum kilo alıyor ve yeri daralıyor.
Asyaninannesi58 Melike2507_ yaa çok erken değil mi bunu düşünmek için 🫢 26 haftalığım bi ters çıkıyodu bi baş aşağı her kontrolde değişiyodu bizimki. Normal 30lardan sonra dönüyo
Melike2507_ Asyaninannesi58 ay ne bileyim ilk hamileliğim biraz tedirgin oldum sabit bı doktorum da yok