Papiiii yagmur089 ben 5+1de gitdim en son kalp atisida vardi hatta bebegide gordu doktor sadece dinlemedik cunku brbege sicka dalga gitmesin.Bugün 7 hagtakiknoldum yarin dinlemek icin gidicem
yagmur089 Papiiii inşallah dinlersin ben oglumda 6 haftaliken dinlemistim bide dusuk tehlikem bardi şükür bunda yok masallah
Zeynepdgn50 yagmur089 bende 6+3 üm kuzum kese gözüktü sadece daha geç oluşmuş bir gebelik dedi. Şuan gayet iyi dedi 2 hafta sonra gidicem tekrar bebeği ve kalp atışını duymak için. Döllenme yönünden her kişide farklılık gösteriyor bu
yagmur089 Emineo98 ya nasl rahatladim inşallah haftaya duyarim ya cok korkuyorum bide bsy yiyemiyorum ondan mi kalbi atmihor diyorum simdi kussamda zorla yiyorum mecbur bulantim cok asiri derece prilam yazdi ama pek faydasi yok
2prensesannesiiii yagmur089 korkma canım duyarsın allahın izniyle daha duyma zamanı süresi var randevun ne zaman 🙏🏻
yagmur089 kubra9292 himm anldim oyledenolabilir dinleymeyede bilir haftaya gel bakalim dedi suan cok kucuk ddi
Aysuyaman yagmur089 canm benimde 5 haftalıkmis doktor 15 gün sonra çağırdı ilk çocuğumda 7 haftalıkken duymustum inşallah duyarsın sıkma canını
yagmur089 Aysuyaman inşallah duyarim kalp atisini oglumda 6 haftalikken net duymustum snra demisti iste bideki ne gottigimde dusuk tehlikesi var diye simdi riske atamiyorlar radyasyon yaratiyor diye baya
sedamom00 yagmur089 ben 6+0 gitmiştim Altan duyduk 8 haftalıkken gittiğim de karından net gördük ve duyduk