CadalozCivciv Mutluannee1 Ya demesene öyle görüşmek istiyorum bennn Allah rızası için o 3 ıq beynini geliştirmek istiyorum bi faydam olsun sana belki yanlışlıkla yine bi kelime öğrenirsin, lütfen kestirip atma hergün bir yeni bilgi haydi öptüm 😘
Mutluannee1 CadalozCivciv O ağzını topla önce dengesiz aptal oc Yol al hadi kendine faydan yok oksijen tüketiyorsun bide fazlalık seni ikidir argo yapıyorsun susuyorum boş boğazlık yapma gereksiz ucube
CadalozCivciv Mutluannee1 Çok ayıp mahalle karısı kimmiş belli oldu 😂 😂 😂 3 Iqna yakışır bi cevap verdin kız afferin ismini daha çok hakettin şimdi küçücük beynin için baya uzun bi cümle tebrik ederim gelişiyorsun artık ismin 4 ıq
Busra_sansar Asuuuesraa Ben de deneyeyim etkili oluyor mu ki ayva bol bol yiyiniz diye hadis var da bebek yumuşak huylu ve gamzeli olurmuş🥰
Asuuuesraa Busra_sansar ilkinde yemiştim gamzeli oldu oğlum bunda da yiyorum bakalım çekirdeğinin çok faydasını gördüm ama jel gibi kıvama geliyor emzirme sonrası sürüp ucuna da buzdolabı poşeti kesip koyuyordum sütyene temas etmesin diye emzirmeden önce de siliyordum hiç çatlama olmadı
Busra_sansar Asuuuesraa Ne güzel etkili olmuş sizde ben de deneyeyim eğer çatlama olursa emme sonrası ama önce dogurmam gerekecek🤣gerçi çok az kaldı son 19 gün ⌛
tecrubesizanneadayi12 Asuuuesraa ben hem istanbul hem kocaelideyim git gel yapıyorum yengem söyledi istanbulda var ben yedim dedi o dedi diyeli arıyorum bulamıyorum anneme söyleyeyim o zaman gidip alsım
sekermomgeliyo Saçma yorumlardan gerekli bilgiyi alabileceğim yorumları ayırmak zor olsada🥲 bende bugün ayvayı ancak pazarda bulabildim mevsimide gelmişken yavaştan yemeye başlayalım 😍
Asuuuesraa sekermomgeliyo gereksiz insanların gereksiz yorumları işte her yerde var maalesef böyle tipler…Şifa olsun inşallah 🌸
miraninannesi_ Asuuuesraa ohhh ne güzel yeyip yeyip saklayalım yeyip yeyip kilo almayalım. Ohh 30 kere yeyip yazdım yanlış yazdım kimene ohhh
Asuuuesraa Busra_sansar benim daha dört ay olmasına rağmen saklamaya başladım 😄😄siz de başlayın bence
Mucizemiz-Uraz Asuuuesraa 30 haftalık hamileyim ne zamandan sürmeye başlamam gerekiyor çatlama olmaması için 🌸
Asuuuesraa Mucizemiz-Uraz ben ilk hamileliğimde 37 haftada falan sürmeye başlamıştım sürdükten sonra üstüne buzdolabı poşetinden bi parça kesip koyun kıyafetlere temas etmesin temas edince kıyafet emer bi anlamı kalmaz kurur o zaman meme ucu
Yesim_H Asuuuesraa cok duydum bu tarifi peki sürdükten sonra bebeği emzirirken yıkıyormusunuz göğsünüzü