Yagmurrr98 Aslan04 Ne gibi bir zararı varmış anlamadım sonuçta hazır meyve sularida bı işlemeden geçiyor direk ananasi sıkıp paketlemiyorlar 🥲🥲
srcataby Ben ilk hamileliğimde çok yemistim bir zarari olmadi. Hazir meyve suyu ise zaten içinde ki ananas oranı tartışılır
Hayalim2baby Aslan04 Ne zararı varmis ki ben hamileyken 7 8 ay boyunca günde 5 6 bardak iciyodum. Çok şükür bişey yok oğlum da vaktinde ve sağlıklı doğdu..
sinoli Aslan04 Ben meyve olarak yemiştim, bir sıkıntı olmadı. Meyve suyu da birebir zaten ananas değil sonuçta. Korkmayın 🥰
QUEEN088 Aslan04 Ben kendim ilk gebelikde çok tükketim bilmiyordum rahim yumuşatmışdı ve başkada kısalmamda varmış . Düşük olmuştu.Aslında Ananaslı meyva suyu bişe etmez çünki içeriğindan az katkı olur.Dikkatli olun.
sevil42 Aslan04 İlk 3 ay sürekli ananas yedim bilmeden haftada 1 bütün birşey olmadı sonuçta düşeceği varsa ne yapsan düşer düşmeyecekse de düşmez
Boncukoyunu1 Ben hamileliğimin başlarında ananas da yedim. Hastalandığım zamanlar falan eşim getirdi. Herhangi bir şey olmadı.
Udu Aslan04 bende zararı olduğunu bilmiyoken baya bi şişe bitirmiştim sonradan öğrendim ama bi sorun olmamıştı zaten saf ananas suyunu koyarlarmı hiç muhtemelen su ve tatlandırıcıdır 🤣