Nilayse 27 haftalık hamileyim ve hamileliğimin başından beri su içemiyorum. Tiksindim çünkü. Birdaha su içemem diye korkuyorum. Benim gibi hamileyken su dan tiksinip doğumdan sonra içebilen var mı
Rby01 Nilayse yaa benim hamileliğim yeni daha ama Su içmek önemliymiş bende pek içemiyorum malesef ama bol bol içmem lazım
Snmdgn Nilayse 22+4 haftalığım bende aynıyım başından beridir su içemiyorum korkuyorum doğumdan sonrada içemem diye çünkü hamilelik öncesi gün içerisinde fazlasıyla içiyordum suyu inşallah doğumdan sonrada aynısını yaşamayız
minikoglummm Nilayse 27 haftalık gebelik ilerlemiş bayağı doğum sonrasını boşverin bebek için şimdi içmeniz lazım soğuk falan deneyin zorlada olsa içmek zorundasınız
Nilayse minikoglummm böyle empati kurmadan konuşanlara sinir oluyorum. İçememek ne demek bilemezsiniz yaşamadan. Zorla içince kusuyorsunuz ve vücut daha çok su kaybediyor. İçemiyorum deyince ne anlıyorsunuz canımız istemiyor diye mi içmiyoruz sanıyorsunuz. İçince direk kusuyoruz
1prensannesi__ Nilayse 6.ayıma kadar günde 3-3.5lite içerdim ama ondan sonra şuan 8.5 aylığm gunde 1 litreyi zor bitiriyorum tiksindim artık ☹️
Ozge2204 Nilayse kesinlikle 👍 bende içemiyorum ilk başlarda gayet iyi içiyordum şuan sadece ilaç içerken odaçoğu zaman geri çıkarıyorum çevremdekiler zorla iç diyo ama olmuyor
Aysutoper Nilayse bende 9+5 hamileyim hiç su içemiyorum aklıma gelmiyor gelse bile 1 bardak içiyorum midem bulanıyor veya hemen şişiyorm