poyrazvearya Burcinnil yiyorum etsiz acısız çiğköfte şuan da kısır yedim bol ekşili çiğköfteden bir farkı yok bence yenebilir bence
TugceAbdullah Burcinnil İlk aşermem çiğköfteymiş yani hamile olduğumu bilmiyordum 😂ama 3 gün üstte yediğim sadece çiğköfteydi sonra yinede yedim hiç bir sorun olmadı etsiz yediğin sürece sorun olucağını sanmıyorum😊
Ays19Ays Bence ne olursa olsun yemeyin etli şekilde bi kere yediniz diye bişey olmaz tabiki ama bi daha etsiz tercih edin
Mer93 Herkes yanlış anlamış sanırım etsiz sanarak 😄 bi kereden bişey olmaz bi daha yememeye dikkat edin siz etsiz yeyin
han_tme1 Burcinnil çiğ et çiğ yumurta gebelikte zararlı ne kadar yoğrulsada sonuçta içindeki çiğ et. Yemişsin bir kez ama birdahakini etsiz tercih etsen daha iyi olur 👌🏻☺️
Meliyyke Kızlar şaka mısınız etli yazmış kız zaten başta. Cevaplarınız “etsiz zaten nolcak ki” 😂😂😂 şaka gibi cidden.
elifgenc Burcinnil illa bir şey olacak diye bir şey yok tabi ama çiğ et yumurta hatta iyi pişmemişi sakıncalı bazı enfeksiyonlar açısından.