Maydonozluk Kızlar biriniz yardım edin lütfen beynim zonkluyor böyle bir ağrı yok ne yapacağımı şaşırdım ne iyi gelir ilaçta almak istemiyorum ama bu gidişle dayanamıycam sanırım
Mucizem33 Maydonozluk inan aynısını yaşadım gebeliğimin ilk haftaları saatlerce masaj yaptırdım geçmiyordu . Vitaminlerim düşükmüş ilaç aldım ara ara yine oluyor sıcak duş al ve havlu ütüle boynuna sar cok iyi gelir bugun yine agrım oldu havlu sardım uyuya kalmisim
Omerr_ Maydonozluk doktorunla daniş bu konuyu canim. Çünki kan pihtilaşmasindan olusuyo devamli şiddetli baş ağrisi. Bana da doktorum öyle bişey yaşarsan hemen beni ara demişdi
Maydonozluk Mucizem33 haklısın boynuma da vuruyor ağrısı çocuğum var malesef uyku uyumam imkansız havluyu deniycem ama sağol
Maydonozluk Omerr_ 14 haftalık hamileyim şimdiye kadar 3 kere falan oldu ama ilk defa bu kadar şiddetli randevum 2 hafta sonra anca o zaman sorabilirim 😔 ense kısmım çok ağrıyor
Pinkgold Ilık duş alabilirsin bol bol su iç yada limonlu suda iyi geliyor ben öyle yapıyorum bide kahve içiyorum geçmesi için 😇🌸