Mutluluk07 Kızlar başlıkta dediğim gibi temizlik durumları nasıl koltuk iktirdim bugün insallah bisey olmaz :(
Deletedmom34 Mutluluk07 Temizlik yapıyorum canım hafta da bi kere detaylı iki günde bir de süpürge tutuyorum siliyorum. Ama çekme itme uzanma işlerinde Eşi̇m evdeyse yapıyorum o yapsın diye uzanma itme çekme yapmıyorum bence sende yapma
hafsa2020 Mutluluk07 37 haftamdayım herşeyimi yaptım koltuk ittim cam sildim halı serdim perde yıkadım astım.. son yıkamam da asmadım sadece ilk zamnlar göbek yokken herşeyimi kendim rahatça yapıyodum😊 tabi doktor yat dinlen düşük tehliken var dese yapmazdım.. normal bi hamilelikten bahsediyorum 😊
Hafizeipek hafsa2020 ben de 25 haftalığım herşeyi kendim yapıyorum ağır kaldırmak hariç onu da bilmeden 2 ay yaptım gerçi hamile olduğumu bilmiyodum 9 kiloluk çamaşır makinesi ittirmiştim 😂😂
Kumral60 Mutluluk07 bende herseyimi yapiyorum koltukta itiyorum ama dengeli sekilde dimkat ediyorum sadece yukarilara uzanmiyorum kordon filan cikmasin diye sonrasında egilip kalkmaktan bel agrisi yapiyor ama icim rahat etmiyor yapmadigimda da.
Yenianneyimmm Mutluluk07 bende 21+4 üm mutfak dolaplarımı sağolsun kız kardeşlerim haftasonu yaptılar onun dışında herşeyi kendim yapıyorum yavaş yavaş yormadan
Kardii Ben 15 haftalığım koltuklarım hafif elinle dokunsan bile kayıyolar yani zorlu bişey değil ben bile yapıyorum bi ütü sıkıntı oluyor oda oturarak yapıyorum o halde bile belim ağrıyor
Mutluluk07 Anladım kızlar zaten her gün çok bisey yapmıyorum iki hafta da bir dip köşe anca eşim de yaptırmıyor ama ben dayanamıyorum iste o isteyken bazen ufak tefek seyleri yapıyorum :)
Oznurboluzun Mutluluk07 valla ilk 3 ay hep yattım bel ağrım çok vardı sonra ki 2 ay hep biryere gittim misafir geldi felan bu son 1 ay dip bucak temizlik yapıyorum güya ama bitmiyor çünkü hiç bir şeyi kaldır ittir yapamıyorum malesef bebegime zarar vermemeye çalışıyorum bunada temizlik diyemiyorum zaten istekde yok napicam bilmiyorum camlarım duruyor koltuklar silinecek felan filân o yüzden biraz daha zaman geçsin anam da ben gibi temizlik hastası onu çağıracak mecbur beraber yapıcaz 😋
MomBse Mutluluk07 kanamam olduğunu öğrenene dek herşeyimi yapmıştım 17. haftama dek yani perde yıkadım astım koltuk sildim halı sildim koltukları ittim taşıdım yer değiştirdim detaylı temizlik yaptım ve bir kaç gün sonra plesentada kanamam olduğunu öğrendim bu yaptıklarım yüzünden mi acaba die sordum yapısal birsey dedi yoksa vicdan azabı🤕 o gün bu gündür sadece çamaşır yıkama serme banyo tuvalet filan anca o bile yoruyor eğilip kalktığım için göbeğim de rahatsız ediyor tabi arada bir de süpürge tutuyorum daha hiç silmedim iki ay oldu nerdeyse yerler kapkara olmuş süpürmesem düşünemiyorum eşimi bekliyorum o halledecek inşaAllah tabi canı ne zaman isterse keyfini bekle🤷🏻♀️
Puhukuzusu Mutluluk07 Şimdi postunu okuyunca yerleri vileda ile silmem gerektiği aklıma geldi.. 22 +4’üm. Vücudu dinleyerek temizlik yapmak lazım, ağrı zorlanma hissettiğin anda ara vermek dinlenmek ve sonra devam etmek lazım ben öyle yapıyorum
mucizemizibekliyoruzz Mutluluk07 temizlik yapabilirsinizde öyle koltuk ittirmek, ağır kaldırmak, bir şeylere uzanmak gerinmek problem yaratabilir
Maviss35 Mutluluk07 😅 bi ben mi kendime acımıyorum anlamadımki 38+2yim cin gibiyim valla hamileliğim boyunca her işimi yaptım sadece cam silmedim en son 16. Haftamda silmiştim 😅 dikkat ediyorum dinlene dinlene her işimi yapiyorum valla kendini korkutma analarımız hamileyken neler yapmıyorlarmış ki. Benim doktorum eşime acıma karına yapsın işlerini dikkat ede ede demişti😅😅
Rumeysa030517 Mutluluk07 canım çok yenisin dahaca öyle koltuk iktirme filan yapma canım yaa kordonunuz çok incedir Allah korusun snra üzüleceğine elleme yapma kuzum ya benim ilk zamanlarda temizlik yaptım baya büyük temizlik lekem gelmişti düşük tehlikem olmuştu ona göre canım dikkat et