Burda bi yenidoğanlara bakan çocuk doktoru var osman hacıhasanoğlu diye. İlk kontorülü bu adam yapıyor. Doğumdan sonra bi daha ona götürmeyin. Verdiği ilaçları da mutlaka araştırın hemen vermeyin. Yeni doğan bebeğime a ve c vitamini verdi d vitamininin yanında. Hep onu tavsiye ediyormuş. Allahtan araştırdım da vermedim. Bebeklere d vitamini dışında vitamin verilmezmiş. Bi arkadaşımın yeni doğan bebeğine verdiği ilaç da 1 yaşından sonra verilirmiş çocuklara. Ayrıca reflüsü olmayan bebeğime reflü ilacı vermesi de cabası. İnsanlar nasıl doktor oluyor anlamıyorum. Ha bir de benim doğumdan 3 gün sonra sütüm geldi. Bebeğin ilk kontorlüne eşim götürdü ben ameliyatlıyım diye. şimdiye kadar gelmediyse daha gelmez sütü yok demekki demiş eşime. Çok sert ve net bir tavırla. Eşim bana bunu söylemedi. İyi ki söylememiş. Gayet de sütüm var. Duysaydım bir de psikolojik olarak yıkacakmış beni. Yeni doğan bebeğim için 8 saat uyusa bile uyandırma dedi bir de bana. Neler neler. Yanlış yönlendirmeler, yanlış ilaçlar… gitmeyin bu adama. Durup durup kuruluyorum. Her yere yazıcam