Yenibirannee Nurdan1604 ben adetime 5 gun kala 18 betayla öğrendim bebegimi suan 14 aylikk 😊😊 tebrik ederim inşallah sağlıklı şekilde kucağınıza alirsiniz
Nurdan1604 Yenibirannee bende adetime 4 gün kala 31 betayla öğrendim❤️🥹 inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız 🥹
Yagmurrr98 Nurdan1604 4 gün öncesine göre bu deger iyi canım hayırlı olsun ♥️♥️ 2 güne bir tekrarla düzenli artış gösterirse kese gözüküyor bir haftaya kadar
Nurdan1604 Yagmurrr98 çok teşekkür ederim çok mutlu oldum 🐣🙏🏻 ❤️ Cuma sabahtan yeniden kan vericem inşallah artar 🥹❤️
Gamzeerdgn Nurdan1604 ben tam regl günümde verdim 33.31 çıktı beta degerım geç döllenme olmuş hala da öyle on gün geriden gelıyoruz oglusumla 27 haftalık olduk bıle
Gamzeerdgn Nurdan1604 artar merak etmeyın ıkı günde bı test verdim ben 33 62 157 377 olunca kan değerlerim test vermeyı bıraktın 4 kere falan vermiş oldum sonra hesapladım 3000 bın olunca kese görmeye gıttım
Kevserblt Nurdan1604 ben adetim geciktiği halde kan verdim 0 çıkmıştı ama gecikmeye devam ettikçe kan verdım yavaş yavaş yükseldiğini gördüm 😅 o yüzden sende gün aşırı kan ver inşallah keseyi de bebeği de gördüğünüz günler gelir