Skryy Kesinliği yok ama kalp atış hızı 140ın altındaysa erkek üzerindeyse kız olma ihtimali yüksek dedi doktor bakalım doğru çıkacak mı
Anonimane_150 Skryy bende iki saat onu aradım 😂 bir kızım var. İkinciye hamileyim 6+6 ama ultrasona gore bugun 6+(4,5) dedi doktorum. Kalp atışını dinledik. Cinsiyetini merak ediyorum 😬❤️ kızda olsada erkekte olsa önemli değil tabiki Sağlıklı olsunda ❤️
Skryy Anonimane_150 öyle tabiki Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin inşallah 🤲🏻 117ydi bizim erkek diyelim demişti doktor 10+3 olduk bakalım 2 hafta sonra kontrole gideceğiz belli olacak mı ?
momysss Anonimane_150 benimde bi oğlum var ikinciye hamileyim cinsiyet belli değil 10 haftaşığız daha önce sağlık önemli benim içinde🤗 erkek bebeğimdr güzelleşmiştim şuan suratım falan asırı sivilcelendi sence kız olabilir mi daha önce kız bebeğin olduğu için soruyorum 🥰
Anonimane_150 Skryy amin canım inşAllah. Benide 3 hafta sonraya çağırdı doktorum. Bilseydim orda sorardım kalp atış hızını😄 belli olursa söylersiniz 😄❤️
Nur099 Skryy nerhaba bende duydum o deyimi benm 6 gaftada 118 di kalp atisi .ama dun gittim 8+6 gunde 178cikti banada kiz ola bilir dedi arkadssim.ve hatta cok yuksek kalbinde sorun ola bilir diyende var bide anne heyecandan oyle cikmis diyende bilemedim.sizde kac haftada cikti?
Anonimane_150 momysss kızımda bende çok çok ödem vardı. Yüzün gerçekten cok çırkınleşmişti. Çok sivilce cıkmadı ama 😂❤️ İnşallah bir oğlunuz var bir tabede kız çocuğu nasıb eder Allah ❤️
Skryy Nur099 7.haftada 117 çıkmıştı ondan sonra henüz kontrole gitmedim. Bebeklerin kalp atış hızı yetişkinlerin 2 katına çıkabiliyor diye biliyorum bi sorun olduğunu düşünmüyorum ama kafanızın rahat olması için doktorunuza sormanız daha doğru olur
Nur099 Skryy tesekkur ederim yorumunuz icin.yukari haftalarda gitmmeissiniz o zaman.anladim doktora evet iki gun icinde gidicem hayrlisi olsun hakkimizda🤲