Elifk- Tubi57 benim mide bulantim, kusmam vs yok. Sadece belirli aralıklarla karin ağrısı ve yorgunluk oluyor o kadar ☺️
Eylb_ Nurr550 aaa 😔 bol bol dinlenin ve uyuyun bence başka bir çaresi yok bu durumun. Muhtemelen bir kaç haftaya toparlamış olacaksanız 2.trimester için hamileliğin balayı diyorlar 🤩 bugün 12+3teyiz biz, siz ? 😇
Nurr550 Eylb_ aynen o balayını iple çekiyorum😂🌸 biz de 12+4. Haftadayız neredeyse aynı ♥️ aslında ben 13 buçuk haftalığım ama geç döllenme oldu o yüzden geriden geliyor 😊
Tubi57 Elifk- benim 6 haftalıktan beri mide bulantısı çok fazla koku hassasiyeti. Midem agzımda yaşıyorum ilaç kullanıyorum. Çok halsizim çalışıyorm 6 yasında oglumda var iş güç ev derken bu 1 aydır zorlanıyorum.:) bakalım nasıl devam edicek belki geçer belkide doğuma kadar sürer :(
Yasemella Benim de 11 Nisan gözüküyor tahmini doğum tarihi, 14+2yim şu an. 2gündür alt karın ve kasık ağrılarım oluyor ara ara böyle sancı gibi ama hafif. Yaşayanlar var mı böyle bir şey. Sanırsam bebek büyüyor.
susis Yasemella 13+6 bugün ve bir iki gündür ben de yaşıyorum öyle sancılar. En son yine aynı türde 7.-8. haftalarda yaşamıştım sonra geçmişti. Yine bir büyüme dönemi herhalde
Elifengin mistocookie Maşallah 🥰 bana daha kimse birşey demedi, yarın ikili teste gidicem inşallah söyler😊 ne zaman öğrendiniz siz?
mistocookie Elifengin ikili teste gitmistim gecen cumartesi. tam 12 haftaya girmistik yarim saat ultrasonla detayli olatak bakti, o zaman soyledi. size de detaylida soyler insallah. saglikli olsun, ikili test sonucu guzel gelsin de gerisi hiic onemli degil🙏🙏🙏
Elifengin mistocookie Tabiki sağlıklı hayırlı olsun sağ salim gelsinde gerisi önemli değil. İnşallah güzel alırım🥰😍
Kurmans denizarenmom aa benim de 3 nisan aynı şekilde ben de bel ağrısı var cinsiyetini öğrendiniz mi😊
Yasemella susis evet evet 7 ve 8.haftalardaki çok daha şiddetliydi benim ama o zamanlar riskim de vardı. İnsan korkuyor ama büyüyor muhtemel artık göbekler çıkar yavaştan 🤗
Kiwi12 Nurr550 nişanın ortası başı gibi görünüyor doğum. Allah nasip ederse halsizlik çok var bnde ve uyku durumu var bu hamileligim hiç uyumayan ben ayakta uyuyorum😂
susis Yasemella ayy ben dar kotlarımı giyememeye başladım bile, toplamda 2 kilo verdim aslında ama düğmeyi kapatırsam duramicam içindee
Yasemella susis ben de kilo almadım ama bir şişlik var göbek gibi herkes kilo almışım hamilelik çökmüş diyor ama aynı kiloyum. Şişiyoruz galiba yalnız değilim şükür 😬