Tubi57 Nurr550 10 mayıs doğum tarihi gözüken ama 1 mayısta olabilir demişti doktorum. Bide ilk doğumum erken oldu bu bakalım kaç haftalık olcak 😀 mide bulantısı için 2-3 haftadır ilaç kullanıyorumm
Tubi57 Nurr550 prilam gece yatmadan 2 tane atıyordm ama 1 hafta sonra fayda etmedi. Zofer ilacına geçtim oda baya pahalı yaa. İlk gebeliğimdede çok kullanmştım
Papatyaa_01 Nurr550 geçmediyse tez zamanda geçer inşallah 🙏💚 bende şimdiden 3 kilo aldım doğuma kadar nolur bilmiyorum 🤷🏻♀️
Papatyaa_01 Nurr550 biraz kilolu sayılırım :) ama yinede dert etmiyorum ya çünkü acıkıyorum bişeyler yiyesim geliyo kilo için bunlarıda yemezsem olmaz biraz bebişide düşünmem lazım :) alsam bile sonradan verebileceğime inanıyorum 🙈🤗
glsh25 denizarenmom benimkide 3 nisann ve şuan bel ağrısı çekiyorumm birazda hasta oldum vücudum çok halsiz inşallah sağlıkla gelir bebeklerimiz☺️
Tubi57 Nurr550 ne gibi bir tehlikesi var. Doktorum önerdi ve ilk gebeliğimdede baya kullanmıştım. Cok yogun istifram vardı
Citlembikannesi Nurr550 ayy insallah benim de düşük tehlikesi bir an once gecer . Igneler cok fena yapti. Sizin de oyle mi
Melisagonultas1 Nurr550 26 nisan gösteriyor 🤷♀️🥲 ben hoc sikinti yasamadim sadece idrar yolu enfeksiyonu ve mantar beni zorladi haricinde tekbir sorun bile yasamadim bireysel olarak 🙃 he bide sinirli ve duygusal olmak disinda