Eveeett ben geldim taptaze bir anne olarak karşınızdayım🌺 tamamen kendi isteğimle sezaryenimi oldum genel anestezi almadım ki oluşumu ilk ben göreyim ten tene temasını hissedeyim istedim🥹 iyi ki de öyle yapmışım korkulacak inanin hiçbir şey yokmuş ben tedirgin girdim ameliyathaneye ama sinek ısırığından açıkcası bi farkı yoktu. iğnemi oldum yavaş yavaş karıncalandım ve uyuştum. Yalan yok ilk başta doktorumun dokunuşlarını steril edişini hissettim ama sonrasında ayaklarım aşağı kısmım yok oldu😭 başladılar ameliyata ama ben hissetmedim sadece bebeği çıkarmaya çalışırken illaki oynatıyor ama sadece oynadığını farkediyorsun 0 his yani… benim çekiştirmeden o esnada midem bulandı kafamı yan çevirip öğürdüm fakat sıvı vs gelmedi. Ondan sonra zaten saat söylendi ve oğluşumun ağlayışını duydum ben de başladım ağlamaya tabi bu ameliyat süreci hiç ama hiç korkulacak bi şey yokmuş gerçekten hayatımda ki ilk ameliyathane maceram diyebilirim ve hiçbir şekilde kötü duygum yok gel gelelim sonrasına…… her şey bitti bebeğim gitti ben kaldım orada diktiler, yapıştırdılar odaya gittiiiim💁🏻♀️ yaklaşık 5 saat sürdü bacaklarıma kavuşmam sonrasına adet sancısına benzer ağrılarım başladı yalan yok benzetme amaçlı söyledim daha şiddetli tabi ki ama yine de korkmadım. sonra kalktım yürüyüşe ilk kalkış elbette ki zorladı beni ama 2 3 dakikadan sonra hemşireler tebrik ettiler gayet rahat ve az acılı yürüdüm🏃♀️bana en garip gelen şey doğumdan sonra karnımdı sanki bebeğim hala içerde ve hareket ediyordu. o da tamamen gazmış ben akşamına yani yürüdükten 2 saat sonra gazımı çıkardım merdiven indim çıktım arada sancılarım oldu fakat dayanılmayacak hiçbir şey yok ki şunu garanti edebilirim bebeğimi kucağıma alınca emzirmeye çalışınca vs hiçbir acı hissetmedim çok çok güzel bi duygu ay Allahımmm şu an çipil çipil gözümün içine bakıyorrrrr🥹🤍 gece ağrılarım oldu en zorlandığım yanı oturup kalkmak oldu benim ama şunu da söylemeden geçemeyeceğim düne göre bugün ağrılarımda yarı yarıya azalma olduğunu farkettim kendime en fazla 4 gün veriyorum tamamen toparlanmam için kızlar bilmiyorum ne kadar soru işareti giderebildim ama dediğim gibi siz sorun ben kafanıza takılanları yanıtlayım hepinizi çok öptümmmmm♥️