Mer93 Ruyaa2512_ 5. Haftada görmüştük bizde dr bu varsa arkasında bebek de vardır yani bunu anlıyoruz demişti o bebeğin öncesiymiş zaten bi sonraki kontrolde görürsünüz bebeği de inşallah
mavideniz6 Ruyaa2512_ Canım yolk sac varsa sağlıklı bir gebelik olacağı söylenir fetus oluşacak demektir rahat ol😊
SemaArin Ruyaa2512_ YOLK KESESİ VARSA KORKMA CANIM 3 4 GUNE BEBEKTE GORUNUYOR BANADA 6+1 VE 6+2 DE YOLK SAC VAR BEBEK YOK DEDİLER ÇOK ŞÜKÜR 6+4 DE GÖRÜNDÜ BEBEĞİM
Melismelo Yolk kesesi varsa bebiş de 3-4güne gözükür canım boş kese değilmiş korkma yani normal ben dahada gec görmüşdüm ☺️
Melismelo Esra2017 kesenin icinde kücücük bir cizgi yani bebeğin oluşduğu anlamına geliyor bi nevi o nu gördükden sonra 3-4 gün sonra bebekde gözüküyor genellikle☺️
Esra2017 Melismelo devlet hastanesine gittim kese surda burda da beslenme kesesi oluşmaya başlamış dedi bebek ile alakalı bisey demedi yolk kesesi beslenme kesesi mi oluyor acaba
Ruyaa2512_ mavideniz6 ama doktor bana yolk kesesi gordu herseye bakti sonra en sok bakalim cumartesi gel gene bos gebelikmi degilmi 2 haftaya belli ol7r dedi yolk kesesi varsa neden bu sekil bisey soulemis oluyirr
mavideniz6 Ruyaa2512_ Çok nadir olarak yolk oluşup fetus oluşmadığı oluyormuş ama dediğim gibi yolk boş gebelik olmadığının büyük bir belirtisi stres yapma kendine