ilaydaozek Eşimle Hamza isminde ortak karar aldık ama ben yanına bir isim daha olsun istiyorum Hamza Aren nasıl sizce ?
SutlacimiYedimmiBen ilaydaozek sadece hamza kalsin yada cok istiyorsanız yanina klasik ahmet mehmet ali gibi bir isim ekleyin modern isimler yakismiyor yanina
elifcicek_07 ilaydaozek direk aren koyun yeğenimin ismi ve bir sürü güzel anlamı var çok güzel kimya biliminde bile bi karşılığı var çok hoş.
AslanBebeginAnnesi ilaydaozek Bence hamza’yı iptal edin ❌😄 Aren tek başına çok tarz ve cool bir isim😎😊
ilaydaozek Kahvesever evet büyüdüğünde neden Hamza koydunuz derse diye korkuyorum 🥺 İstediği ismi kullanır en azından
Kahvesever ilaydaozek Çocuk ismiyle müsemmadır derler. Hamzalar nasıl olur bilmiyorum. Ama uysal cocuk olması güzel olur. Ben deniz çınar koydum , ama bazen acaba baska isim mi koysaydım diyorum çünkü çınarlar fena oluyo genelde , bilmiyorum ama
ilaydaozek Kahvesever tanıdığım tüm Hamzalar kalıbına sığmıyor desem yeridir 🥲 Çok zormuş isime karar vermek yalnızca Hamza da çok hoşuma gidiyor ama bundan bir 15 sene sonra ismim eski hiç beğenmiyorum derse çok üzülürüm 🥺 Benim ismim İlayda ve küçükken kimsede olmaması hoşuma gidiyordu.. Eşimde oğlan çocuğu bu senin gibi düşünmez dert etme diyor 😂
ilaydaozek elifcicek_07 Dedemin ismi Arslandi ve beni kendisi büyüttü. Yaklaşık 2 ay önce vefat etti Hamza da Allah’ın aslanı demek o yüzden çok istiyorum büyük bir anlamı var bizim için ☺️
ilaydaozek elifcicek_07 yok üzülmeyin çok hastaydı ve 83 yaşındaydı kendimizi alıştırabilmiştik gideceğine 😔 Evet Hamzalar sığmıyor kalıbına o yüzden yanına Aren koyacağım sanırım değişik olsun bizim oğlanın adı da 🥲🥲