Ebaby Kullanan arkadaşlar memnun musunuz? ben park yatak içine bunu almayı düşünüyorum ama gidip görme şansım da yok malesef. Anne yanı olarak kullanırken ağır gelmiyor değil mi 9 cm kalınlığı tereddütte kaldım biraz. Veya başka yatak alıp memnun kalan var mı?
Egekereminannesi Ebaby ben de aynı yatağı merak ediyorum.Park yatağın içerisinde kalın mi durur yoksa daha ince mi almak gerekir.Elinde görüntüsü olan arkadaşlar fotoğrafını atabilirler mi aceba
Adel3 Egekereminannesi fotoğrafını atamam annemde ama kalın değil daha kalinlarina bile bakmıştım ben. Gayet ideal bir karış gibi
egkoz Egekereminannesi @Ebaby Çok net olmasa da fikir olması açısından çekmeye çalıştım, bence güzel bir yatak kaliteli beğendim almayı düşünüyorsanız alın bence 🙈
dogacikkk egkoz Park yatak Elele madre galiba. Memnun musunuz? Hiç biryerde bulamıyorum gidip bakmak istiyorum. Kumaşı falan nasıldır, diğer bazı baktığım yatakların çadır kumaşı gibi buda mi öyle yoksa daha keten kumaş tarzı mi? Cevaplayanilirseniz çok memnun olurum🙏
babydmrts Ebaby bende aldım, park yataklar için oldukça uygun, bende kanz park yatağın içine koydum, kalınlığı iyi, daha inceye gerek yok, daha fazlası da ara katlarda çökmeye sebep olabilir
Deletedmom_31 Ben aldım ama henüz kullanmadım. Almamın üzerinden 1 ay kadar geçti ve 150 TL zam gelmiş. Alacaksanız fazla düşünmeyin derim😕
Ebaby Deletedmom_31 aldım 😬 sormayın ben de sürekli aldığım şeylere geri dönüp dönüp bakıyorum ne kadar artmış diye 🥺
egkoz dogacikkk evet elele madre ben de internet sitesinden aldım. Kullanmak nasip olmadı henüz bekliyoruz ama kumaşı kaliteli keten gibimsi evet, çadır gibi değil sağlam yani tavsiye ederim.
annesinin_minigi Ebaby memnun kalırsın kesinlikle. Ben yoyko park yatakta kullanıyorum. 6 yaşa kadar kullanabiliyorsunuz. Bir yüzeyi biraz sert küçükken kullanmak için diğer yüzeyi daha yumuşak 6yaşa kadar kullanım için. Yüksekliği de gayet ideal