zeynepikra_61 Ayy kizlar sonunda son 40 gün ☺️🙋🏻♀️ haftaya tekrar kontrolümüz var 👼🏼 İkinci doğumum ama icimde bir korku oldu bir burukluk oldu böyle olanlar var mı ? 🤷🏻♀️🤐😞
Aysunercan zeynepikra_61 benimde son 63 gun benimde ilk bebegim heyecan mutluluk bilinmemezlik korkusu hepsi birarada Allah hepimizin yardimcisi olsun rahat bir hamilelik rahat bir dogum ve dogum sonrasi yasatsin inşallah 🙏🙏
zeynepikra_61 Minnakyavrum Normal de 4 hafta bir sureydi ama erken doğum riskimiz olduğu için 1 haftaya düşürdü doktorumuz 🙏🏻
zeynepikra_61 QUEEN088 Ya valla ilk doğumum çok kolaydı rahattı ama yine de içim de aşırı bir korku oldu 😞🤷🏻♀️ içim bir acayip tarifsiz 🤷🏻♀️
QUEEN088 zeynepikra_61 Bende kolay diğildi😅Kolay olsaydı bu kadar kafaya takmazdım.Küvez sorunu falan oldu diye insan korkuyor
zeynepikra_61 Aysunercan Amin inşallah 🙏🏻 ilk doğumum da bende bilmediğim için akışına bırakmıştım aslında güzelde gecmisti inşallah yine öyle olur tek duam hepimize Allah yardım etsin 🙏🏻❤️
zeynepikra_61 QUEEN088 İlkin de kızım 36 haftalık doğmuştu ama sorun olmamıştı şimdi daha 34+2 erken doğum riski var bende o yüzden sanırım tedirginim 🤷🏻♀️💙
QUEEN088 zeynepikra_61 Bendede 34 haftada olmuştu.O yüzden 36 haftaya kadar gide bilirsem şükür edicem
zeynepikra_61 QUEEN088 İnan bende öyle diyorum doktorum dedi 35. Haftayı doldursak biraz rahatlariz zaten 1 doz ciğer geliştiricimiz var 🤷🏻♀️ kısmet hayirlisi bakalım hepimiz için 🤲🏻