Yenianneyimmm Zynp19 ben 2 hafta önce gitmiştim hasteneye 300 gr Bebişim hareketlerini hissedince çok mutlu oluyorum dün duygusal anlamda kendimi kötü hissediyordum durup dururken Bahadır böyle olmamıştım valla
Cansuu33 Zynp19 Bize dün gittik doktorumuz boyu 26 cm 430 gram dedi 21 haftalık hamileyim haftasıyla uyumlu dedi inşaAllah öyledir. )))
Zynp19 Yenianneyimmm aynen son aylarda daha çok kilo alıyormuş ☺️Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallah tüm hamilelerin ☺️🙏🏻
Cansuu33 Zynp19 Hiç öyle düşünme canım şu anda ki kiloları çok aşırı önemli değil doğuma yakın iyileşir inşaAllah benim doktorum öyle dedi
Zynp19 Cansuu33 anladım canım zaten son aylarda daha çok kilo alıyo diyorlar benim doktorumda iyi dedi sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil 😊
Zynp19 Cansuu33 kız canım alışverişe bi kaç bişey aldım ama tam anlamıyla başlamadım yani ama örgü battaniyeleri felan hazır ☺️ Senin bebişinin cinsiyeti ne 😇
Cansuu33 Zynp19 Benim de bal kızım olacak inşaAllah. )) Ben hemen hemen her şeyini hazırladım bakım malzemeleri kaldı sadece şampuan falan onlar içinde marka araştırıyorum. ))
Cansuu33 Zynp19 daha var Allah'ın izniyle halledersin ben bir heyecanla gaza geldim gittim aldım hepsini. ))