HurremSultan AslanBebeginAnnesi ağrılı sizili erken doğum tehditle bir hamilelik geçirdiğim için hep Bi yerim ağrıyordu zaten😁😅🤭
HurremSultan Mervece0635 doğum baslamadan neden yapıyor ki🤭 doğum anımda bakılması gerekmiyor mu yahu
nuurulsl 39+2 bitiyor bugün benim bel ağrım kasık ağrım adet sancısı gibi ağrılarım var ama düzenli değil ishalimde mide bulantısı gibi bir histe oluyor sabahları ama gelen giden yok 😂 tek isteğim artık sağlıklı bir şekilde oğlumu doğurmaakk
Senanurhakan nuurulsl Aynı haftadayız ağıtlastıkca çok zor oluyor karın içlerim acıyor artık gelen giden yok 😅🥲
AslanBebeginAnnesi Begumhan Aaaa ilk defa duydum o enerji patlaması olayını😲🤭 Hemen aklıma yazıyorum bunu da ✍️😄
AslanBebeginAnnesi Tugcecanan Dimi 😣 Sezeryan bebiş için en garantili en risksiz yol gibi geliyor bana da kafam çok karışık inanın ki🙉 Fikirlerim çok çabuk değişebiliyor 🤷🏻♀️
Gulfemsultan AslanBebeginAnnesi merhaba bence sezaryenin bebek üzerindeki etkilerini bir kez dha araştırın.
AslanBebeginAnnesi Mervece0635 Yaa maşallah ne güzel🧿😍 ben geçen hafta nstye girdiğimde bir iki tane sancım çıkmıştı 🙉
AslanBebeginAnnesi Minigim38 Maşallah bu haftaya kadar çok iyi gelmişsiniz 😍🤲🏻 Zaten 36 bittikten sonra korkmamak lazım erken doğum olayı kapanmış oluyor 😇💜 Az kalmış çok şükür. Bence sancınız yok ise sizinki 38e kadar bekler 😇😍
Minigim38 AslanBebeginAnnesi zorlu bi süreçti ama cok şükür sonuna geldim sayılır 🤲 sancım ağrım yok bakalım ne zaman gelecek güzel kızım 🥰evet doktorum da sizin dediğiniz gibi söyledi şimdi doğsa bile sıkıntı olmazmış
AslanBebeginAnnesi Gulfemsultan Merhaba. Nasıl yani ne gibi etkiler ? Bildiğiniz olumsuz etkileri varsa bizimle paylaşır mısınız
Prensannesiiiiiii Bizde 37+1 haftalık olduk iki gündür grip olmuşum bide bugün karnım çok sert doğum belirtisimi bilmiyorum
Minigim38 AslanBebeginAnnesi ayy sen öyle diyince daha cok heyecanlandım inşallah vaktinde zamanında doğarlar 🥰❤️🤲
Totoro AslanBebeginAnnesi bu durumu bende merak ediyorum 38+2 yim ve bu sabah kasık sancılarıyla başldı günüm ve hala sürüyor. Özellikle oturduğumda daha sık ağrıyor. Düzensiz olduğu için bebek hareketlerini takip etmemi istedi doktor. Eğer sabaha kadar devam ederse yarın hastaneye gideceğim. Aşırı ağrılı bir durum değil ama ilk hamileliğim olduğu için şşkınım nasıl olması gerektiği hakkında bilgim yok. En azından nişan yada su gelse daha net olabilir insan 😳
AslanBebeginAnnesi Totoro Dimi ya 😔 Ben de kasılmaları takip etmeye çalışıyorum ama çok düzensiz. Dediğiniz gibi nişan yada su çok belirleyici olucak böyle insan sürüncemede kalıyor hele ki bizim gibi ilk hamileliği olan anneler 🤨😞
bebekveannesiii AslanBebeginAnnesi mecburi sezaryen olup bilmeyen ben🥲🥲 bir avazda sağlıkla kucağına al inşallah 🌺
AslanBebeginAnnesi bebekveannesiii Belki ben de mecburi sezaryen olurum kuzum kendimi her ihtimale hazırlamak istiyorum haftaya çatı muayenem var 😲🤷🏻♀️😊 Bakalım ne diyecek doktor