sedacelikss Nazli_gun hangi yakada arıyorsunuz ben Tuzlada önerebilirim ama avrupada oturuyorsanız malum ankaraya daha yakın burası 😂😂
Edizimmm Nazli_gun Bağdat caddesi Mehmet uludoğan Zeki Şahinoğlu var ben Mehmet uludoğan’a tercih ettim 900 TL verdim
butterfly35 Ben Instagram’da burak özkösenin eşi zeynepgediközköse ve mustafa behramı takip ediyorum ama fiyatları hakkında bilgim yok 🌺
butterfly35 Bir de DRMFK bileniniz var mıdır bilmiyorum ama mehmet fatih karslı onunda sayfasını takip etmenizi öneririm
sedacelikss Nazli_gun @Lavivana okan üniversitesi hastanesi prof dr Eray Çalışkan 🥰 en son 750 tl idi 2ay oldu,şimdi ne kadar oldu bilmiyorum telefonla bilgi veriyorlar
Asuuuesraa Beylikdüzü’nde medicana 1300 esencan hastanesi 995 TL yarın oraya gideceğim ayrıntılı için
Nazli_gun Buseyvz7 burayıda aradım perinatoloji bölümümüz yok dedi. Eğitimini almış birini önerdiler kücükyalıda ama uzman değilmiş
Buseyvz7 Nazli_gun gebeligin risklimi canım senin peritaloji sadece riskli gebeliklere bakıyor eğer riskin yoksa detaylı ultrasyon renkli dublor yada antenatal diye geçiyor
ardaada Merhabalar, Bakırköyde Prof Dr Gökhan Yıldırıma gittim. çok ilgili ve detay veren bir doktordu tavsiye ederim. 2 hafta önce gittim ücreti bin tlydi.
Haticee04 Nazli_gun İstanbul anadolu Başkent üniversite altunizade hastanesi Prof dr Umut Dilek 800 tl çok güzel anlatıyor bilgi veriyor 50 dk sürdü öneririm
Kukulikukuli12 Nazli_gun Bagcılar medipol gökhan hoca gecen sene gitmiştim. Suan ne kadar ücreti bilmiyorum ama cok ilgili herşeyi anlatıyor he rkonuda yardımcı oluyor 💥
Nazli_gun Buseyvz7 hayır değil ama doktorum özellikle perinatoloji doktoru 2. Düzey yazdı. Sadece biraz zor geciyor. Sancılar, kusmalar, mide bulantısı vs…