Zeynep_61_70 Kizlar ben decavit kulladigimda midem çok fena bulanıyor kullanmayan varmi bir hafdadir kullanamiyorum randrvumda pazartesi ne birdaha bir sorun olur mu bebeğime
Opheliaaa Zeynep_61_70 Yalan yok bende o ilaçlari çok düzensiz kullandım. Miğde bulantısı yanması vs sebeplerden dolayı İlk gebeligimde de ikinci de de. Bir sorun olacağını sanmıyorum ilaçlar destek amaçlıdır çünkü
Hayalmi Zeynep_61_70 gece yatmadan iç canım ben de içemiyordum değiştirmek için gittim gece iç dedi bi yan etkisini görmedim sende bi doktorunada danış tabi .
Melisagonultas1 Zeynep_61_70 doktorum dün verdi ilaclari ve mide bulantisi yaparsa 15 gün ara vermeni istiyorum dedi, dün basladim daha yapmadi ama 🤷♀️
Zeynep_61_70 Opheliaaa çok tşk ederim valalha korkdum dedim çocuk ondan dolayi mi hala hareket etmiyor 19+1 olduk ikinci gebeliğim sadece hafdada arada bir hissediyorum
Opheliaaa Zeynep_61_70 O haftalarda bende hissetmiyordum 25. Haftaya falan girdigimizde kıpır kıpırdi çok şükür merak etmeyin almaya çalışın ilaçları ama kendinizi de zorlamayın yani
2Meyve- Oğluma hamile ikende kullandım şuan kızıma hamileyim ve yine kullanıyorum bir sorun olduğunu görmedim kendimde .
Burcukls @Zeynep_61_70 Ben baştan beri kullanıyorum 15.haftadayiz çok şükür birşey yapmadı gece içip yatıyorum bol bol su için yatmadan belki mide de kalabilir o da yapabilir öyle deneyin sağlıcakla kalın 🌸🙏
Lunaaa92 Zeynep_61_70 bana doktor hiç vermedi en başından beri sadece folik asit kullandım 3. Aydan sonra da sadece bi tane Demir ilacı verdi o kadar onun dışında hiç bi vitamin vs kullanmadım
deryasahin Kullanmıyorum mide yanması yaptı gerek yok bence güzel ve yeşillik ağırlık beslenmek gerekiyor 🫶🏽
Nesli8998 Zeynep_61_70 ben bıraktım canim beni mahvetti zaten bulantım oluyordu dahada şiddetlendi ocean mumyy kullaniyorum bende birçok takviye vitamin OMEGA 3 var içinde daha iyi geldi o
Zeynep_61_70 Nesli8998 bende öyle yapiyim ozaman doktoruma bir danışayım da çok tşk ederim ♥️ aynen benide bitirdi ya midem sıkışıyor rdu resmen bulamıyordu kaldiramadim