Moonrose16 Adetime 9 gün kala hcg kaset testim iki defa çift çizgi silik çıktı . Şimdi ovülasyon testi denedim çift çizgi gördüm
kuzumvebenn Moonrose16 Silik çıktığı zaman genellikle oluyor testin fotoğrafi varsa atabilirsin canım
Moonrose16 kuzumvebenn normalde ben hep ovülasyon kullanırdım adetin birinci gününden başlayıp 12 15 arası çift çıkardı düzenlidir adetim ama böyle şeyle ilk kez karşılaşıyorum
Moonrose16 Yusufayazin__annesi https://resimyukle.io/r/BgZLHFNK6Y bu 9 gün önce olanı iki gün üst üste denedim üstteki 1. Gün alttaki 2 gün dü bide bugün ovülasyon deneyeyim dedim oda öyle çift çıktı 5 dk içinde
Ebru_hasan Moonrose16 daha çok yeni ve bence olabilir var yani bu kaset test ebru ablanın testlerinden guvenilir
kuzumvebenn Moonrose16 Aynen bende daha önce iki kez kullandim benimde ilk kez başıma geliyor o yüzden anlam veremiyorum
HurremSultan Moonrose16 canım hame olduğunu anlaman için t çizgisinin c vizgisinden koyu olması lazım. Bu test geçersiz malesef. Bende ilk gebeligimj o şekilde öğrendim
xhaticex Test negatif diyenler olmuş ama bende birebir aynı silik testle hamile olduğumu öğrendim, olabilir yani