durumom2022 122222 yok bende alamadım hiç bişey gelmemiş ağız mendiliyle çıngırak vardı boş dönmeyim diye aldım geldim
1prensannesi__ 122222 Canım cepte şok baktın mı sanal marketine? Bende mağazasında bulamadım ordan aldım bakım örtüsü zıbın ıslak mendil vs.😊
Hm132 Bazı aktuel ürünler sabahtan değil gün içinde gelip satışa konuyormuş.. Geçenlerde A101 den birşey alacaktım calisan öyle söyledi..
122222 Melek1dzr aynen 1prensannesi__ Ya aldınuz mı ben uygulamada göremedim Hangi Şehirdesiniz siz☺️
1prensannesi__ Gzdeee11 Şimdi baktım da var canım ama şehirden şehire göre de değişiyor bı uygulamayı yükle bak istersen
Ezonunannesi16 bugün satışa çıkması gereken ürünler dün çıkmıştı bizim burda ben dün akşam öylesine gittim her şey bitmişti daha da gelmicek dendi. yarım a101 e gelecek ürünlerin peşinde kosucam artık
Burcuuuuu 122222 bence fiyatını yanlış yazdılar o yüzden getirmediler bende gittim baktım yoktu bzii bu halde yoruyorlar giciklar
BBuseY 122222 çoraplar nohut battaniyeler penye battaniyeler müslin örtüleri hastane çıkışı zıbınlar valla bir sürü şey vede uygun fiyata