323832 tazecikannee benimde nisan sonu dogum ama sezeryan olcagi icin nisanin ortasi olur suan 12 haftalik oldum ultrasona gore 10 +3 te doktor erkek dedi degisirmi bilemicem
nazozcn Kubrakck2222 aynıyız benimde 14+5 ve doğum 7 nisan gibi birşey görünüyor cinsiyeti öğrendiniz mi 🌸
Kubrakck2222 nazozcn evet evet bizim de 7 Nisan yazıyor ultrason görüntüsünde, henüz öğrenemedik doktorum 16. Haftada bakarız dedi, pazartesi günü kontrole gideceğiz inşallah gösterir, siz öğrendiniz mi☺️
susis tazecikannee biz bugün 13+5iz ve 12+4te erkek olduğunu öğrendik 💙 pozisyonumuz çok rahattı, hepimiz hiç zorlanmadan erkek olduğunu gördük 😀 değişeceğine pek ihtimal vermiyorum. Tam 40 hafta 14 Nisana denk geliyor ve doğum günüm 14 Nisan 😀 bakalım ne zaman doğacak inşallah sağlıkla alırız kucağımıza ☺️
nazozcn Kubrakck2222 malesef bizimde belli değil iki farklı doktora gittim ikisi de kıza benziyor dedi ama kesin olarak söylemedi hiçbiri sadece tahmin dediler bende 2 hafta sonra gidicem inşallah kesin olarak söyler artık 🌸
Seydalii 18+4 bakalım Mart basinda görünüyor 🥰🥰yeni yeni hissetmeye başladım ❤️ilk hissettigimde noluyooo ayyyy Didim 🤣🤣🤣😅😃😅😅
kubra9292 tazecikannee Selam biz daha küçüğüz sizden mayıs annesi olacağım ben de 8. Haftadayım 8. Haftalarınız nasıl geçti belirtiler olur mu bu haftalar da bilginiz var mı ?
tazecikannee kubra9292 ben o haftalarda kasık ağrısı ve mide bulantısı kusma çok yaşadım kişiden kişiye değişiyor
Seydalii Erkek bebekler daha erken belli oluyor diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum ama biz 12.haftadan beri erkek olabilir diyordu doktorumuz 16.haftada kesinlestirdi
Seydalii nazozcn bence o zaman kız canım erkek olsa biseyler çıkardı orda mimnak pipiler gösteriyor ayy 🤣🤣😅😅