Melekk_k Doktorum bebeğin gelisiminden dolayı haftamızı bir hafta ileri çekti böyle bir durum yaşayan var mı? Bütün kontroller nst herşeyi ileri aldığı tarihe göre hesaplıyor. Adet tarihinize göre mi bebeğin gelişimine göre mi oldu doğumunuz?
berceste5155 Melekk_k benim bebeğimde iki hafta önden gidiyordu ve doktorum bir aksilik olmazsa doğum tarihini etkilemez dedi ve adet tarihine göre 40+0 da normal doğum yaptım. Doğum tarihini etkilemese de haliyle bebek biraz iri oluyor.
Mavisperi Melekk_k benim bebegimde 2 hafta önden gidiyordu 35. Haftada doğdu ama arkadaşımda ayni şekildeydi 40. Haftada doğdu bebek karar veriyor sanırım ☺
RuyaEce Melekk_k benim bebeğim de 2 hafta önden gidiyor, hem iri bebek hem de suyum fazla olduğu için daha erken bir tarihe sezaryen planlandı yani tarihi etkiledi. Hamilelikten hamileliğe değişen bir durum sanırım.
Melekk_k gorky doktorunuz sizin de tarihinizi ileri aldı mı peki benimki doğumu bile ona göre hesaplıyor şu zamandan sonra doğumu bekleriz artık diye
Melekk_k berceste5155 benim doktorum bir hafta ileri attı o şekilde takip ediyor bilemedim bende neye göre değerlendireceğimi teşekkür ederim cevabınız için ☺️
gorky Melekk_k Normal adet başlangıcım 22kasımdı 1aralık olarak girdi ama bu baştan beri böyle diyebilirim.Doğum elbette o girilen tarihe göre hesaplanıyor
Melekk_k Bebeklerim34 işte benim ileri attığı tarihe göre yaptırıyor herşeyi onu baz alıyor bana tuhaf geldi öyle olması ama bişey de diyemedim
Niloyumben Ben son adet tarihimi bilmiyorum. Şöyle ki perinatoloğun söylediğini baz alıyorlar sanırım. Ben de ona göre hesap yapıyorum.
Melekk_k gorky benim 15 Şubatken 9 Şubat olarak değiştirdi gebeliğime 1 hafta ekledi sizi geri atmış sanırım
Melekk_k RuyaEce benim suyum normal sadece bebek 2 hafta önden gidiyor en başından beri öyleydi 1 hafta ileri olarak değiştirdi bilgisayarında tarihi banada herşeyi Yeni tarihe gore baz alacağımızı söyledi. Sezeryan değil benim ama bakalım süreç neyi gösterecek inşallah kolay geçer doğumunuz ☺️
gorky Melekk_k Ben doğum yaptım canım 29ağustosta . İnşallah kolay doğumun olur ve sağlıkla kucağına alırsın bebişi ☺️