Melahatakca Son 10 günümüz kızlar tecrübelerinizden yararlanmak isterim bu süreci nasıl gecirmeliyim şuan normal doğum gözüküyor herşey
Elfgrcn Melahatakca size tavsiyem son 10 gün diye ay yatatım dinleneyim demeyin yani günlük yaşantınıza devam edin eğer normal doğumsa hiç belli olmaz her an gelebilir😊 zamanı gelmiş çünkü. Ben bol bol yürüyüş yapmıştım son 10 gün cam falan siliyordum😂 bide bol dua💖 allah yardımcınız olsun inşallah
Gulsumdamla Melahatakca son 6 ve bende gelsin diye bekliyorum geceleri uyuyamıyorum gerçekten insan yoruluyor gebelikten . Yürüyüş yapıyorum sıcak suya oturuyorum suquata başladım evi hergun temizliyorum yorulmak için. Daha ne yapım ya😫
momofthreechild Melahatakca benimde son 15 bende günlük işlerimi yapıyorum sadece birde hurma yiyorum baska bişey yapmıyorum🥹
Melahatakca Elfgrcn çok teşekkür ederim o kadar çok hareket ediyorum ki ben hareket ettikçe o sanki gelmeyecek gibi bakalim
Elfgrcn Melahatakca zamanını bekliyor demekki daha durması gerekiyor. Bebişler gelmesi gereken zamanı öyle iyi biliyor ki siz istediğiniz kadar uğraşın gelsin diye kendileri tercih ediyorlar 😜😜😂
Duruuulina Melahatakca benim ikinci doğumum olacak ondan dolayı daha az heyecanlıyım tabi kizim tam 38+4 te doğmuştu 2018 de ☺️
Melahatakca Gulsumdamla bakalım benimde son 9 umarım daha fazla durmaz 41i beklemez cinsiyeti ne bebeğinizin
Baaharrr momofthreechild aynı gündeyiz hiç bir belirti yok bende 😂 bende normal ev işi pilates yürüyüş sukuat falan yapmaya çalışıyorum
Melahatakca Duruuulina maşallah Allah bağışlasın benimki de heyecandan çok korku birileri benimle sürekli konuşuyor beni yatistiriyor ama ertesi gün korku geri başlıyor
Baaharrr momofthreechild hadi ya benim bazı ani kalkışlarımda falan sancı girer gibi oluyor bide yürüyüş yaparken kasılır gibi değişik bir ağrı gibi
momofthreechild Baaharrr bende bu aralar regl olucakmışım gibi sürekli ya tetikteyim her an birşey gelicek gibi hissediyorum 🥹☺️
momofthreechild Baaharrr ay inşallah canım benim korku biraz heyecanımızdan bence sağ salim kucagımıza alalım da 🥰
aysegul6044 Benimde son 10 diyor ara ara çamaşırım ıslanıyor birden su gibi bişey amniyon sıvısı mi acaba bu azar azar gelen oluyor mu ilk gebeliğim bilmiyorum da ve çok heyecanlıyım oğluma kavuşmak için