Deletedmom_51 Kızlaaaarrrr bu gece kendiliğimden uyandım 21+5’teyim bebeğimi o kadar net hissettim ki bu harika bir duygu😍 elimi koydum dışarıdan eşimi uyandırmaya çalıştım ama uyanmadı 😂 çok güzel bir his Allahım isteyen herkese nasip etsin 🤲🏻😊
BesimeSarikaya Deletedmom_51 bence uyumalisin,son haftalarda bebek vurmaktan,çok kimildamaktan uyutmuyor 😟😟😟mesela şuan ben 😊
sekermomgeliyo Deletedmom_51 aynı şey bugün bana da oldu erken uyumuştum gece uyandım bir baktım hareket etti net hissettim 😍
deryarslan00 Deletedmom_51 az daha bekle yattığını anlıyorlar sen uyumak için yattığın an harekete geçiyor uyuma dercesine 😂 27. Haftadayım artık kuvvetlenmeye de başladı şimdiden böyleyse son zamanlarda napcaz bakalm 😬
Deletedmom_51 BesimeSarikaya Valla 2’de bi hissettim sonra 4’te uyandım hala uyku yok bu halde işe gideceğim bi de 😂 maşallah Allah hayırla kucağına almayı nasip etsin😍
mertveannesi2211 Deletedmom_51 bizde artık lavaboya gitmekten uyuyamıyoruz o dönemler gerçekten çok heyecan verici hala da bebeğim kıpırdayinca elimi gözümü karnımın üzerinden alamıyorum ama artık çok zorlaştı hamilelik sen uyuyabildigin kadar uyu çünkü ilerleyen zamanlarda hasret kalcaksin ben şimdiden gece deliksiz uyumayı özledim
Son-ali295 Deletedmom_51 canım uyu daha çok hissediceksin merak etme annişlerin dediği gibi uykuyu aricaksin ve kocayı uyandırmaya çalışma onlar uyanmazlar uyanincada trip atar sacmalama der yatarlar 😁 34+5 deyiz uyku yok bizde gece 2 de kafami koydum yastığa 3 buçuk ta lavabo 5 de lavabo yarim saat önce yine ve gerçekten uyuyup uyanmak çok zor uyumak için ayrı mücadele uyanmak için ayrı uyuyun 😂😂
Deletedmom_51 Son-ali295 hahahha valla eşimi 4 buçuk gibi uyandırdım tekrar o zaman uyandı heyecanlıyız bu samanlar ama ileride ne olur bilmiyorum 😂
Son-ali295 Deletedmom_51 valla benimkine diyorum durmuyor tepikliyip duruyor yaptığı tek şey abartiyorsun demek oluyor her duyguyu tek yaşıyorum anlican dogumada tek gidicem sanırım 😂😂