Beyhanertekin Kizlar 34 haftalığım. Bu ikinci gebeliğim kasiklarimda arada giren ağrı var ama beni en çok çatı agrisi zorluyor bildiğiniz hareket edip yürüyemiyorum. Sizce normal mi ? Q
Damla1995 Beyhanertekin aynı benn aynııı 😩 bendeki cok abartili gibime geliyo hep cnki artk yoruldumm 3.ye hamileyim ucundede aynııılar yasadim 37 hftayim bitse biran once 🥺🥺
Hasretaytemur Beyhanertekin ilk gebeliğim pek bilmiyorum çatı dediğiniz genital bölgedeki ağrı mı 33+2 deyiz otururken kalkarken ani hareket ederken çok fazla acıyor doktorum normal olduğunu söyledi ama bilmiyorum
Beyhanertekin Damla1995 benim ki de çok agriyor ilk hamilelikte hiç boyle bi ağrıyla yaşamamıştım ben
Kaahvelii Beyhanertekin Bende ilk hamileliğin hiç yaşamadım Çatı ağrısı nasıl Çatı neresi bilmezdim bu hamilelik çok güzel ogretti hepsini 🥲
Damla1995 Beyhanertekin ben bide oyuncaga basip kaymiatim gecen hafta bacak arasi ani bi harwketle cati agrisi yogunlasmisti bel altim felcli gibi hic kibirdayamamistim 🥺 4 5 gun surdu yeni yeni yuruyebiliorm diyebilirim
Damla1995 Beyhanertekin onumu goremiyorumki ayagima bi tasa vursam bile hemen cati agrisi bastiriyo illet bisey bu ya