Mina_yldz60 Haftadan selam annişler bu haftada olanlar ve sezeryan olucaklar nasılsınız bakalım gelin sohbet edelim az kaldı heyecanlar dorukda
Esssssss Mina_yldz60 bende 25 im ama ikinci hamilelik vs değilse ne zaman belli olur normal mi sezeryan mi olacağı acaba. Cook heyecanlı ya günler geçmiyor sanki 3 aydır 25. Haftadayiz gibi eiyor 😂😂💙💙
Mina_yldz60 Esssssss ilerleyen zamanlarda bebiş kendini belli edicektir kuzum evt ya geçmiyo sağlıcakla gelsin kuzucuklar insallah 😘
Melek37 Bende 26. Haftamdayım ikinci gebeliğim ilki zorunlu sezrryan oldugu için buda öyle olucak allah kolaylıkversin hepimize
Mina_yldz60 Melek37 valla o ameliyat sonrası dikiş ağrısı zor geçiyo ya rabbim kolaylığını versin insallah spinal anestezimi oldun canim
Mina_yldz60 2ErkekAnnesiiiii en hareketli oldukları dönemlerdeymişiz ayy minnak minnak ellerini ayaklarini yeriz biz bunlarin beee❤️
Melek37 Mina_yldz60 hayır genel anestezi bu dogumumda düşünüyorum spinal ama galiba o yürek yok bende 😅
2ErkekAnnesiiiii Mina_yldz60 gercekten oyle ilk oglumda bukadar hissetmiyordum ama masallah bu icerde futbol oynuyor 😄
Mina_yldz60 Melek37 ayniyiz benimde ilk genel bunuda spinal olsun diyorum ama o anki anbiyastan etkilenip fenalık gelirmi acaba diye tereddüt ediyorum 😄😄
Melek37 Bide bende sonda korkusu var ilk dogumumda biraz canım acımıştı 🥴 aslında o kadar da korkulan bişry değilmiş ilk dogumumu heyecandan heralde hiç korkmuyordum ne yaşayacagımı bilmediğimden heralde şimdiki dogumdan korku şimdiden başladı
Mina_yldz60 Melek37 bende korkuyorum busefer rabbim yardımcımız olsun sağ sağlim olsun bitsin gitsin insallah 🤗