tecrubesizanneadayi12 Duyguch01 kadıköy fetüs tanı merkezi 1000 lira doktorum önerdi ben kocaelideyim o yüzden gitmeyeceğim ama oradaki doktor çok iyiymiş düşünün bizi buradan oraya gönderdi taa yani fikir olabilri
Nilperisi adenleyolculugumuz_ dün sonomed hasanpasa kadıköyde 1000 tl allianz sigortaya indirimli yaptırdım
Duyguch01 adenleyolculugumuz_ detaylı ultrasona kadar alışverişe yapmayın dediler cinsiyet değişimi olabilir mi ya :) 16.haftada öğrendik cinsiyeti
Duyguch01 Nilperisi detaylı ultrasona kadar alışverişe yapmayın dediler cinsiyet değişimi olabilir mi ya :) 16.haftada öğrendik cinsiyeti
Duyguch01 Nesli8998 detaylı ultrasona kadar alışverişe yapmayın dediler cinsiyet değişimi olabilir mi ya :) 16.haftada öğrendik cinsiyeti
Nilperisi Duyguch01 ben 22 de yaptırdım 25 e kdar yapıyorlarmıs benim doktorum ilerleyen gebelik dönemlerinde de yapılbileceğini ancak bebek büyüdüğü için saglıklı goruntulemenin zorlastıgını söyledi. Sonomed 24. Haftaya kdr yapıyor
adenleyolculugumuz_ Duyguch01 eğer cihazı iyi ise ve renkli ultrasonla da baktıysa güvenebilirsiniz bence