Meleklerim00 her bünye farklıdır öncelikle bunu söyleyerek başlıyım belki sizinki daha rahat geçer inş öyle olur diyelim. Ameliyathaneye alınıp masaya oturtuluyorsunuz öncelikle spinal yapılacak yeri anestezi doktoru uyuşturuyor ben o iğneyle irkildim sadece saniyelik bir olaydı öne eğiliyorsunuz omuzları düşürüyorsunuz o bölge uyuşuyor sonra spinal iğnesi yapılıyor onu zaten uyuştuğu için hissetmiyorsunuz sonrasında ben bacaklarımda sıcaklık hissettim ve hemen yatırdılar önümü perde ile kapattılar damar yolu açılıyor serum takılıyor ve tamamen uyuşmam beklendi sonra doktorum geldi hissedip hissetmediğimi sordu dokundu hissetmiyordum zaten böyle minik dokunma hissediyorsunuz ama değişik bir duygu hissiz gibi birşey kestiğini hiç hissetmedim dokunma bile hissetmedim sonrasında bi fenalaştım tansiyonum düştü sanırım o an çok kötüydü başım döndü midem bulandı allahım dedim bu böyle gidecek ve sürecek ise çok kötü nefes alamıyorum dedim hemen ilaçlar yaptılar bir iki dk içerisinde zımba gibi oldum resmen hemen geçti 10 dk sürdü sürmedi bebişimi çıkarıp gösterdiler sonra üzerindeki kanı temizlemeye götürdüler iki dk içersinde getirdiler öptürüp yanağıma koyup fotoğraf çektiler sonra bebeği götürdüler benim dikişlerim kaldı o an da tekrar bi kötü oldum beynim zonkladı o ara dikiş anında karında sarsıntı hissediyorsunuz sadece sallıyorlar gibi sanırım ondan kötü oldum ve iyi değilim dedim ama değerlerim çok iyiydi o ara bi sakinleştirici yaptılar çok rahatlattı uyutmuyor ama rahatlıyorsunuz sonra ameliyat bitti dikişim o kadar kısa sürdü ki ben odaya gittiğimde bebeğim daha gelmemişti estetik dikiş oldu ama ameliyathaneden odama giderken asansörde ağrım başlamıştı bacaklarım hala uyuşuktu ama ağrım vardı ilaç yaptılar hemen karına bastırma da ağrı oluyor ama dayanılmayacak kadar değil dakikalarca sürmüyor yani öyle söyleyim ilk kalkış için yalan söyleyemem zordu 4 saat sonra kalktım sanırım iki büklüm şekilde ama klasiktir yürüdükçe geçiyor gaz çıkardım büyük tuvalete çok minik çıktım ve taburcu oldum bugün 6. Günüm kalkıp yürüyorum iş yapmıyorum annem yanımda ara ara ağrılarım oluyor dikişim geriliyor yatıp kalkarken biraz zor oluyor bide sürekli gece kalkıp emzir falan derken şöyle de birşey var ben eve geldiğimden beri hiç yatmadım belki de ağrılarım bundandır siz dinlenin hasta moduna girmeden ama ☺️ Yine de Allah’a şükür iyiyim şu an kolay mı değil kesinlikle ameliyat sonuçta ama bir şekilde atlatılıyor bu arada hastanede sütüm o kadar azdı ki kızım doymuyor katıla katıla ağlıyordu hemşireler sütün çok iyi iyi dediler ama baktım yok doymuyor ağlıyor hep biraz mama verdim ama yanıma kesinlikle almamıştım o psikolojiye girmemek için hastaneden istedim eve geldim direk duşa girdim sonrasında çok güzel geldi sütüm mamayı da biberon ile değil kesinlikle kaşık ile verdim memeyi tutmaz diye aklıma gelenleri anlattım merak ettikleriniz var ise sorabilirsiniz ☺️