Fatmanisa3402 Arkadaşlar bu doğum parasını alanalr varmı benim de hamile kalmadan 2 ay önce sigorta girişim oldu ekstradan sigorta girişimden önce 6 ayda işkurluydum yine 32 haftada gidip rapor mu almam lazım bilgisi olanlar yada alan varsa yardımcı olursa çok sevinirim
Ela4810 Fatmanisa3402 canım ben pazartesi günü 32. Haftayı tamamlayıp izne ayrıldım. Kural şu 90 gün primin olması lazım ve halen çalışıyor olmalısın
gkbyza Fatmanisa3402 6 aylık İŞKUR süresi malesef geçerli olmuyor. Çünkü GSS primlerinizi yatırıyor devlet, işsizlik primlerinizi değil.. İEP ile mi çalışıyordunuz ?
Ozge806 nje canım iş verenin onaylamasına göre yatıyor. Benim kurumum aylık onay verdiği için aylık yatıyor. Kimi kurum toplu yatırıyor kimi iki parça şeklinde yani bunun bilgisini muhasebeden alabilirsin.
Seyma0323 Hâlâ sigortanız yatiyorsa ve hâlâ çalışıyorsanız alabiliyorsunuz sadece. Doğumdan sonra toplu alıyorsun. Siz hamilelikten önce bahsediyorsunuz, siz alamazsınız
Seyma0323 Fatmanisa3402 ben hamile kalmadan önce 2 ay girşiniz olduğunu anladım. Tam 32+0 kadin doğum doktora gidip rapor alman lazım ve işverene vermen lazım gecikince faydalanamazsınız en geç 32+6 biliyorum ben