Minikbebegim1999 Cerennceren hemen geçmedi ama fitili bıraktıktan bi sure sonra indi bende mantardan supelenmiştim ama kaşıntı asiri akinti koku felan yokdu yinede kac defa baktirdim temiz cikiyordu doktor dedi fitil yapıyor icerisini kalinlaştiriyor
Cerennceren Minikbebegim1999 4 5 gün oldu benimde fitili bırakalı umarım mantar değildir de geçer kaşıntım nadir oluyor onun harici şişlikten dolayı ağrı var sadece
Minikbebegim1999 Cerennceren kaşıntı varsa görünün ama o fitilde çok değişiyor içeriyi benmde oyle şişti duvar varmış gibi fitili itemiyodum ve bu yuzden iterken kan geliyodu zorladigim için şükürler olsun biraktik zamanlada indi kendiliğinden oda agri yapıyor
iremm2310 Cerennceren benımde oyleydı bartholın kıstı denıldı ınternetten bır arastırırmısın bartholın kıstını
Cerennceren iremm2310 araştırmiştim canım ama belirtileri benimkine tam uymuyor yine de kontrolüm de doktoruma danışacagim inşallah kötü bir şey değildir
Caglaaats Cerennceren zaman baya geçmiş ama aynı şikayetten muzdaribim ne dedi doktor Ceren Hanım normal miydi
Ayseseyittem Caglaaats cnm bnde akşamdan beri şişlik hissettim vajinamin dışında içerinde değilde seninki geçti mi vede doktora gittin mi
tgcearici Ayseseyittem benim de aynı şekilde kabarcık gibi olmuştu sivikce ya da siğildir demiştim ama doktor varis dedi çok yorulduğum zaman şişiyor ağrı yapıyor ilaç vs vermedi şu an normal doğumu etkileyecek büyüklüktde değil insaallah büyümez dedi
m_Kubra_m UmutsuzPolyanna normal doğum mu yaptınız ve bende de var ama benimki çok şişmiş çok canımı yakıyor