Hayrunisa Arkadaşlar hayırlı akşamlar ben 28. Haftadayım geceleri çok zorlanıyorum uykuya bi dalıp bi uyanıyorum ayaklarımda bazen kalçadan aşağı bazen diz kapaklarımdan aşağı halsizlik ve hissizlik oluyor böyle olan var mı ?
Haticeyildiz Hayrunisa benim sadece geceleri degil oturdugum yerde bile oluyo uyusuyo oynatamiyorum bide simdi sismeye basladi cok kotu oldu bu arada 35 haftaligim yaklasik 2 haftadir oluyo boyle
iremacar Hayrunisa benimde öyle oldu bi dönem donra geçti ama huysuz bacak sendrmu var 😔 bi tuttumu hiç birakmiyo
Hayrunisa Haticeyildiz biraz internetten araştırdım bazı vitaminlerin eksikliğinden oluyormuş. Birde bebek büyüyüp Rahime baskı yaptığından ayaklara giden kan dolaşımı yavaşlıyormuş vb. Şeyler. Uyku kaçıracak kadar rahatsız ediyor siz doktora başvurdunuz mu?
Haticeyildiz Hayrunisa bugun soyledim normal dedi ayaklarda odem olmaya basladigi icin uyusmada olmasi normalmis
Hayrunisa Acaba bende diyorum vitamin eksikliği falan mı ama gideceğim kontrole az kaldı. Allah hepimize şifalar versin hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah👶🏼💕