Aysun_Zeynullazada MadameHappy34 Bende de göğüs çevresinde büyüme var normalden fazla.Biri hassas diğeri deyil.Umutlanmak istemiyorum ama belirtileri görüncede acaba varmı kafasına hemen giriyorum😂
asyagibi Aysun_Zeynullazada Hayırlısı olsun kuzum bende çok merak ettim hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah ❤️🥰
Baharshin Aysun_Zeynullazada reglimden 3 4 gün önce farkettim zaten planlı gebelikti ama ayından önce hissettiğim belirtiler sadece halsizlik uyuma isteği ve göğüsler de hassasiyet vardı
Aysun_Zeynullazada Baharshin Denemeye başladığın ayda hamile kaldınmı?Normal adet görünce insan kendi bedenini izliyo ve hemen anlaya biloyosun hamile olduğunu ama bende düzensiz adet oluyorum belirtiler olunca varmı yokmu arasında gidip geliyorum
Baharshin Aysun_Zeynullazada evet canım kaldım Allah’ın izniyle 🙏 düzenli adet oluyordum. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah benim son aylarım hamileliğimin suan
Ess28 Bi halsizlik, öglen uyuma ihtiyaci ve bi kac sey canim cekiyordu. Bel agrim vardi ama adet sandim basta. Bide kasiklarim sanci giriyordu sag ve sol tarafi. Orda hemen supehelendim 😊
Aysun_Zeynullazada Ess28 Aynen benimde adetime 6-7 gün varken bel ağrım başladı son 2 gün kala şiddetlendi ve şimdi yok ama sağ ve sol kasıklarım ağrıyor.Şüphelendim testde yaptım negatif belkide geç döllenmedir diye düşünüyorum
Esmanilsu İlk belirti göğüs hassasiyeti benim bacaklarım ve baş dönmem vardı he bide göğüslerimde damarlar belirginleşmişti test yapmadan anlamiştım ertesi gün test yaptım pozitif çıktı
aysegulka01 Esmanilsu benim de göğüs hassasiyet damarlar çok belirgin ve bel ağrım var canım 13 Ekim adet günümdü ama geçti sence testi ne zaman yapmalıyım dün yaptım negatifti ?
323832 Aysun_Zeynullazada iliskinin uzerinden 1 hafta gecince siddetli kasik agrisi yasadim suphelendim 3 gun sonrada kan verdim cikti 7.7 idi adete daha 10 gun vardi 3 haftalik hamileydim
Aysun_Zeynullazada sedahsrky Reglme 10 gün kala hafif açık pembemsi lekelenme yaşadım bende son 2 gündür sol kasığım çok ağrıyor ve sağ tarafımada ağrı vuruyo
Aysegullkrgln Benimde reglim 11 gün gecikmişti. Testi yapmadan önce göğüslerime dokunamıyordum bile çok ağrıyordu birde kasıklarımda regl olacak gibi ağrı vardı. 11. Gün test yaptım ve hamileymişim 🥰
Aysun_Zeynullazada Aysegullkrgln Ya ne kadar güzel🌸Benimde ilk hamileliyimde reglimden 1 hafta geçmişdi ve hiç bir belirtim yoktu.Şüphelenib test yaptım çift çizgiyi gördüm ama sonradan bebeğimi kayb etdim(
melisaugtr Aysun_Zeynullazada en net belirtim şiddetli bel ağrısı oldu. 2 gün üst üste test yapıp silik çizgi görünce emin olamayıp 3. Gün de yapmıştım. O zaman daha koyu çıktı. Birde 3. Gün regl sancısı gibi sancım oldu arada hala oluyor o kadar 🥰 mide yanması yaşıyorum 🤦🏼♀️
Aysun_Zeynullazada melisaugtr Ben normalde bel ağrısı yaşamam regl öncesi.Ama bu ay fazlasıyla yaşadım adetime 6-7 gün kala son 2 gündür eyilemiyodum yani o derece ama geçti testde yaptım negatifi görünce sinirlerim bozuldu
annesinin_alparslani Aysun_Zeynullazada adetim birkaç gün gecikti. Ayrıca duygusal olarakta birşeyler hissediyor insan yani ben hissettim. Test yaptım erkendi sanırım negatif çıktı. 1 ya da 2 hafta sonra tekrar yaptım silik olsada pozitif çıktı. Sağlık ocağına tahlil yaptırdım pozitif çıktı sonra hastanede ultrasonda gördük 🤰
3bocek_1cicek Aysun_Zeynullazada cok fazla akıntım vardı adetimde gecikince 3 gün hemen test yaptım ve çift çizgi 5 saniye içinde falan hemen cıktı 😍 3 hafta 6 günlükken öğrenmiş oldum inşallah yarın 20 haftalık olucam
Aysun_Zeynullazada 3bocek_1cicek Ne kadar güzel banada dua edinn🥰Sağ salim bebeğinize kavuşun inşAllah
090909 Aysun_Zeynullazada adet gecikmesi ve akıntı artışı bir de sık sık tuvalete çıkma ihtiyacı oldu ben de
Berrika5 Bazı belirtiler psikolojik olabiliyor. En garintisi regli gecikmesi. Hic erken gebelik testi falan almayin. Kimyasal gebelik vs. Olunca üzülüyor insan ….
Aysun_Zeynullazada Berrika5 Geçen ay adetim 8 gün gecikti normalde de düzensiz adet oluyorum ilk defadır bu kadar gecikme yaşıyordum ve kaset test yaptım silik çıktı ama akşamına regl oldum.Testler yanıltıcı ve ya bozuk ola biliyo🤷🏻♀️
gizgizz Aysun_Zeynullazada ben hamilelik belirtisi olduğunu bilmiyordum çünkü bebek planlamıyorduk ama sürekli idrara çıkıyordum sürekliiiii habire düşünüyordum ne yiyip ne içiyorum da böyle oldu ya diye meğer hamilelik belirtilerindenmiş 😂