Elif_3434 Sira 37 haftadayım bende . Kasık ağırlarım oluyor heyecanla bekliyorum bende acaba su mu gelicek nişan mı hep bi kontrol 😀
Sira Mervedez159 yaaa Allah bağışlasın 🥰🥰 benim normal doğuma doğru gidiyor ama bi belirti yok henüz 🤷
Sira Elif_3434 ayy noluyo noluyo nışan ne demek oluyor offf hiç bir bilgim yok nerdeyse doğuracam ama o nee 😢😢😢😢
Elif_3434 Sira nişan gelmesi doğum başlaması dmeek :) kırmızı kahverengi pembe bi akıntı. Benım bu 2. Gebeligim birinci gebeliğimde 40 haftada nişan gelmişti ve o gün de doğurmuştum . ☺️
Sira Damladamla123 36 haftalıkken doğum yapanları da okudum ya ondan Meral ettim biraz ☺️☺️ normal doğum için beklemedeyim heyacandan da olsa gerek ☺️☺️☺️
Dilaraozturk23 Sira biraz evet 😄❤️ birde yurtdışında olunca ben 42 ye kadar bekleticekler 😩 inşallah kendi isteğiyle ayın 21 ine kadar gelir dua edin noluuur 🤦🏻♀️
Sira Dilaraozturk23 rabbim sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin, inşAllah kendi isteğiyle gelir de sezeryana gerek kalmaz 🥰
Dilaraozturk23 Sira İstesemde almiyolar sezeryana burada zorunlu olmadıkça yok, öyle ya da böyle normal yollarla gelicek 😒