1Mavimavi yaaa evet bıraz adamına göre davranıyor bende ılk doğumumda gitmiştim bırsey soruyorsun ukala ukala cevap verıyor işte gebelık şekerine bakmıştı ilk gebelıkte yüzüm kızardı gibi geldı yüklemeden sonda sordum onunla alakalı bısı mı dıye ya dedı be alakası var aldığın şeker çaya koyduğunda aynı dedı ama konuşma tarzı ve yüz ifadesi hoş degıldı aslına bakarsanız normalde tamamıyla ebenizin iyi olması onemlı olan ben normal doğurdum ebem cok iyidi cok iyi yonlendırdı dogumhaneye gittiğimizde Aybala hanım sole yap böle hap dedı baktı olmuyor ebeye dedı geç odada ne yaptırdıysan aynısını yaptır dedı fotoğrafçımı dışarı çıkardı ben çağırınca gelceksın dedi kızı bır köşeye koydu çağırdığında ordan çekeceksin dedi ebeler onune geçti kordonlu fotoğrafını alamadım çocuğumun bır tane kı girmeden de fotoğrafçıya uyardım kordonlu resmını ıstıyorum dıue odada sancı çekerken geldı çocukluk arkadaşımla fotoğrafçım vardı bu ne kalabalık dedı çıkın falan dedı gebe rahat edemez dedı bende dedım bırı fotografcım bırı çocukluk arkadaşım rahat ederım ben dedım belkıde dogumhanede fotoğrafçıya o yüzden o sekılde davrandı ama adamına göre davrandığına emınım şu anda ikinciye hamıleyim Milas’ta Ezgi hanıma gidiyorum hem bebegını yarım saate yakın görüyorum aynalaua giderken cok kısa görüyorduk hemde her gırdıgımıDe detaylı ultrason yapar gibi her Ay bütün herseyıne bakıyor ilk hamıleliğimde ezgı hanım olsamona gıderdım hem güleryüzlü hem ılgılı ama bodrumda yaşıyorsanız Cihan bey var acıbademde kesınlıkle tabsıye ederim kendısının hastası olmasanız bıle netten yazın ınstadan cevap verıyor gördüğü sürece mılasta devletteydi burda olsa ona gıdıcektım bodruma geçti medlıfe Ordanda zaten Acıbadem kaptı hemen