brltnyy Suyum geldiği için sezeryana alınavam ne okur dua edin bana rabbim bebeğimi sağlıkla kavuştursun bana
Annesininportakali53 brltnyy Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzum merak etme hersey güzel olacak yüreğini gönlünü ferah tut🧡
desertrain brltnyy Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin küveze girse de çok üzülme büyük bir saglık sorumu olmadığı sürece birşey olmaz Allah’ın izniyle Allah yardımcın olsun
brltnyy Annesininportakali53 çok korkuyorum hemşireyim ama insan işin içinde olunca çok farklı oluyormuş 32 hafta nasıl olur bilmiyorum inşallah sağlığı yerindedir inşallah
Der_0 brltnyy ayy beni söyledin resmen hemşireyim herkese doğru bilgi vermeye çalışıyorum iş kendime gelince duraksıyorum nasıl olacak diye 🥲 Allah yardımcınız olsun seninle ve bebeğinle olsun inşallah
busrazz Söz konusu insanın kendi canı ve bebegi olunca durum biraz daha degişiyo bildigi herşeyi unutuyo insan 🫠 sağlıkla kucagına alırsın inşallah🫶🏻
Maden brltnyy Allah yardımcınız olsun inşallah sağ saglim girer çıkarsınız sezeryanda bebeginizi sağlıkla kucaginiza alırsınız rabbim yardımcınız olsun her daim amin
Nare09 brltnyy rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Güzel rabbim dilerse çok güzel bir doğum olacak. Siz gönlünüzü ferah tutun. Hem bebekler bizlerden daha güçlü 💙