Morkelebek26 Newmomi 🙋🙋 ayyy o bende de var şuann 2 saattir bilerek kafamı kaşıyorum ağrı geçsin, yayılsın diye 🙈🙈
Naziminverasi Newmomi bugün sordum druma sade türk kahvesi yap içine biraz limon sık iç dedi geçiriyomış daha denemedim ama
Newmomi Morkelebek26 parol kullanmak sakıncalı olur mu acaba gerçi çokta bir işe yaramıyor genelde ama
Aly_1 Benim de öyle migrenim var hiç bir hap da içemiyorum ya vikis sürüyorum şakaklarıma ve kaşımın üstüne ya da biberiye kremi ve karanlık yerde yatıyorum ayrıca da bol su ve temiz hava almak çok çok iyi geliyor 🥰
Aly_1 Newmomi Camı açıp temiz hava alın sonra Karanlık bi yerde gözlerinizi kapatıp yatın ve ağrıyan bölgenize masaj yapın tansiyonunuza baktınız mı ? Belki yğkselmiş ya da düşmüş olabilir
Morkelebek26 Newmomi yok olmaz içebilirsin parol ama ben genel olarak ağrı kesici içmediğim için ağrıları çekmeye devam 🤷
Elfbyza Hiç gecmiyo ya gelince zaten gitmiyoda parol biraz kesiyo ama tekrar geliyo kndisi istediği zaman aynı bulantı gibi terk edince rahatliycazzz