Hulya-27 cansualisa Allah razi olsun kuzum.valla cigerleri gelismemisti onu bekliyoruz kilo ile alakası yok dedi doktorumuz.insallah o tamamlaninca taburcu olucaz allah in izni ile.
sgok Momy_eyyuptalha 36 hafta kötü degil ki ben 31 haftalık dogum yaptım 19 gün küvözde kaldı cıktı allahın izniyle bir sey olmuyor
Hulya-27 sgok 31 jaftalik bebeginiz nasil 19 gunde cikti acaba benim de bebegim 31 haftalik bugn 43 gun oldu hala kuvozde ve cikacagi gun bile belli degil
sgok Hulya-27 bebeğim 2 kgydi 1 hafta entübe kaldı 1 hafta sonra kendi solunumunu kendi yaptı. Midesine boru indirmislerdi ince onla besleniyodu o da 2hafta kadar kaldı sonra biberon ve emzirme saatler vardi 19.gün alıp evime geldim bebeğimi :)
sgok Hulya-27 bebekten bebeğe değişir problemler elbette bizimkinin solunum ve beslenme sorundu ve direndi kendini hızlıca iyileştirdi bebeğim. Allahın izniyle sizinki de cabucak cıkar su an bebeğim 2aylık
SutlacimiYedimmiBen Momy_eyyuptalha 35+5 haftalikken dogum yaptim kuveze girmedi ciger geliştirici iğnede yapilmamamisti normal doğan bebekler daha güçlü oluyor geneli kuveze girmiyor
Momy_eyyuptalha SutlacimiYedimmiBen benimde normal doğum oldu doğumdan 3 saat önce ciğer geliştirici iğne oldum bebeğim 12 gün küvozde kaldı 12 günün sonunda taburcu olduk evimize geldik çok şükür
Serap32 elifsgr bir şey sorucam ne kadarlık oldu çocuğunuz konuşmasında bı problem varmı abimin kizida kakasını yemişti 20 gün hastanede yattı konuşmasında problem var şuan 9 yaşında arkadaşımın cocuguda aynı şekilde 11 yasinda
elifsgr Serap32 16 aylık daha küçük ama şuan konuşması gerektiği kadar konuşuyor bazen erken konusuçak galiba diyoruz umarım öyle bir sorun olmaz
Berfin6523 Momy_eyyuptalha Allah yar ve yardımcın olsun ömür boyu mutlu olursun bebeğinlr inşallah 😍 banada dua edermisin erken doğum riskim var benimde 35+3 üm bende 😢
cimcimemmmm Berfin6523 canim benim de erken doğum riskim var ciger geliştirici oldum 2 doz. 32 haftalikken acilmam oldu . Suan 35 teyiz şükür. Korkmuyorum ne zmn gelirse ins onemli olan gelisimidir sen de korkma bebegim hisseder ve vaktinden önce gelir.
meva_asil_moms Momy_eyyuptalha benim kızım 36+1 de 2600 doğdu küveze girmedi hemen yanıma getirdiler şuan 27 aylığız
Berfin6523 cimcimemmmm Çok haklısın canım banada 34 ün başlarında ciğer geliştirici yaptılar şimdi 35+4 üz inşallah vaktindr sağlıkla gelir miniklerimiz 🙏🏻❤️
Gamze_Krzl Momy_eyyuptalha Öncelikle içini ferah tut rabbim ne verirse hayırlı olanı versin hakkında ben oğlumu 29.haftada doğum yapmstm 1155 gram doğmuştu 43 gün yogun bakımda kaldı ve şuan 4 yaşında sizin haftanız çok daha iyi umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız 🤗 iyi düşünün iyi olsun
Berfin6523 Gamze_Krzl Oyy kıyamam ben miniğime maşallah çabuk toparlamış. Herşeyin hakkında hayırlısı canım umarım vaktinde sağlıkla gelir benim yavrumda 🙏🏻