adehuS iremuziii Yarına randevu aldım 35 haftalığım inşallah kabul ederler,normalde Bilkent şehir hastanesine gidiyodum
Harunnazli iremuziii alıyorlar 2 kere gittim muaneye 3lü tarama testi yapıldı bugün de sonuçları için gittim ve detaylı ultrason için randevu verildi orası sonuçta bi devlet hastanesi mecburlar bence bakmaya doktorların hasta seçme hakkida mi varmış
iremuziii @“Betlkrt”# Udu sami ulusa gidiyorum beğenmedim zaten oraya taşınacak orasıda. Detaylı ultrasyon zamanı geliyo ilgili doktor arıyorum 🤯
Udu adehuS alırlar heralde ya ama bi arkadasim ayriltili ultrason icin gitmisti normalde takipli hastalar disinda bakmiyolarmis ona bakmislar belki sizinkinede bakarlar
adehuS Udu Alırlar ümidiyle gidiyorum çünkü şuan erken doğum riskim var ve Bilkent’teki şehir hastanesi evime çok uzak,randevu bulmak çok zor. O kadar yolu çekip ayrıyeten o kadar saat sıra beklemek istemiyorum
Hnd-slm adehuS canım ne ettin gittin aldılar mı bende değiştirmek istiyorum hastaneye hekim kararına bağlıymış sen ne yaptın
adehuS Hnd-slm Gittim muayene oldum,10 gün sonra tekrar gel dediğine göre kabul ettiler :) ama ben bilkent şehir hastanesine devam edicem çünkü orda sancı odasına da refakatçin alınıyor ama burda öğrenemedim refakatçi durumunu