Gmz12 20 haftalik hamileyim iki gundur bel agrilari artti sizde durumlar nasil benle ayni hafta olan varmi 😊🌸
tecrubesizanneadayi12 Gmz12 kuyruk sokumu ağrısından ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum 😬ve daha 18. Haftamdayım
Gmz12 Tubatgn geceleri bazen bel agrisina uyaniyorum ve cok siddetli agriyor gun icindede normal sekilde agri gitmiyor
Gmz12 tecrubesizanneadayi12 bendede iki gundur basladi gun icinde hic uzanmadigim zaman daha kotu agriyor
Tubatgn tecrubesizanneadayi12 kafayı yicem 3 gündür oturmak kalkmak haram oldu bana sürekli ayakta dolanıyorum 😵
Ebbbr Sırtüstü yatınca oluyor bel ağrım. Ama bulantım hala geçmedi hala ilaç içiyorum. Onun dışında 3.5-4 kilo aldım hızlı gidiyor gibi hissediyorum kendimi
Gmz12 Ebbbr bende 6 kilo aldim doktor normal dedi canim geceleri bel agrisina uyaniyormusun bazen cok siddetli agri giriyor geceleri
tecrubesizanneadayi12 Tubatgn aynen öyle ayaktayken hissedilmiyor ama insan yatınca ağrı hisseder miymiş hissediliyor vallahi oturmak desen oturamıyorsunda bıçak saplanmış gibi